Google+
Home » Social » A murit a șaptea victimă a cumplitului accident de la Bădeana

A murit a șaptea victimă a cumplitului accident de la Bădeana

S-a stins a saptea victima din accidentul petrecut in urma cu aproape doua saptamani, pe raza localitatii Badeana. E vorba de adolescenta in vârsta  de 15 ani, care a fost transferata si ea la o clinică de specialitate din Iasi, imediat dupa impact. Fata este din Priponești (Galați) și se afla printre cei cinci tineri din mașina condusă de șoferul care a produs tragedia. Cu toții se întorceau de la o un club din Barlad, unde petrecuseră mai multe ore.
Barbatul in varsta de 31 de ani de la volan a facut o manevra periculoasa,  a depasit o masina inmatriculata in Bulgaria, pe linie continua si s-a izbit de un vehicul care circula pe contrasens si in care se aflau patru adulti si o fata de 13 ani, din Iasi. Soferul vinovat si trei prieteni ai sai au murit pe loc, la fel si soferul din a doua masina.
Sapte oameni au fost transportati la spitalele din Barlad si Iasi. O femeie din autoturismul care circula regulamentar s-a stins dupa aproape o saptamana de coma, iar acum, bilantul negru al victimelor a ajuns la sapte. Tanarul care a provocat tragedia era șofer de TIR, iar în seara tragediei era beat si circula cu viteza. (Daniel MICU)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: