Home / Social / A murit a șaptea victimă a cumplitului accident de la Bădeana

A murit a șaptea victimă a cumplitului accident de la Bădeana

S-a stins a saptea victima din accidentul petrecut in urma cu aproape doua saptamani, pe raza localitatii Badeana. E vorba de adolescenta in vârsta  de 15 ani, care a fost transferata si ea la o clinică de specialitate din Iasi, imediat dupa impact. Fata este din Priponești (Galați) și se afla printre cei cinci tineri din mașina condusă de șoferul care a produs tragedia. Cu toții se întorceau de la o un club din Barlad, unde petrecuseră mai multe ore.
Barbatul in varsta de 31 de ani de la volan a facut o manevra periculoasa,  a depasit o masina inmatriculata in Bulgaria, pe linie continua si s-a izbit de un vehicul care circula pe contrasens si in care se aflau patru adulti si o fata de 13 ani, din Iasi. Soferul vinovat si trei prieteni ai sai au murit pe loc, la fel si soferul din a doua masina.
Sapte oameni au fost transportati la spitalele din Barlad si Iasi. O femeie din autoturismul care circula regulamentar s-a stins dupa aproape o saptamana de coma, iar acum, bilantul negru al victimelor a ajuns la sapte. Tanarul care a provocat tragedia era șofer de TIR, iar în seara tragediei era beat si circula cu viteza. (Daniel MICU)

About Simona Vasile

x

Check Also

La Vulturești vor fi condiții ca la oraș

Autoritățile din Vulturești și-au propus ...

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: