Google+
Home » Social » Lucrările de contorizare a apei la blocurile din municipiul Vaslui vor dura cel mult trei ani

Lucrările de contorizare a apei la blocurile din municipiul Vaslui vor dura cel mult trei ani

Campania de contorizare a instalațiilor de alimentare cu apă potabilă pe fiecare scară de bloc din municipiul Vaslui va dura aproximativ trei ani.

La această dată, dintr-un total de 330 scări de bloc mai sunt de contorizat 250 scări de bloc.

„Lucrările de contorizare a instalațiilor de apă pe fiecare scară de bloc sunt complexe. Sunt de făcut contorizări la blocuri situate în toate zonele orașului. Maximum trei ani durează până se fac toate scările”, a spus reprezentantul SC Aquavas Vaslui.

Primăria Vaslui a prevăzut în bugetul pentru acest an suma de 500.000 lei pentru finanțarea lucrărilor de contorizare.

„Am convenit, de ultim moment, ca forța de muncă de la SC Termprod să fie deplasată spre aceste scări de bloc, pentru că sunt specialiști și pot realiza acest obiectiv. Consiliul Local Vaslui a aprobat o finanțare pentru a se continua ceea ce a început în urmă cu câțiva ani SC Aquavas. Filiala Aquavas realizează contorizare, iar acum se lucrează în câteva blocuri. Am avut o discuție cu inginerul șef de la SC Aquavas, care a preluat conducerea până la instalarea unui nou director, și i-am cerut să analizeze zilnic stadiul realizării acestui obiectiv și să ne informeze”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.  (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: