Home / Sanatate / Bărbat de 43 de ani, dus în stare gravă la spital cu elicopterul după ce a fost lovit în cap de un cal

Bărbat de 43 de ani, dus în stare gravă la spital cu elicopterul după ce a fost lovit în cap de un cal

Un bărbat de 43 de ani, din Coșești, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit în cap cu copita de un cal pe care încerca să-l potcovească. Centrul Regional de Telemedicină Iași a decis transferarea pacientului la Clinica de Neurochirurgie din capitala Moldovei cu elicopterul SMURD din cauza stării critice în care se afla victima.
Accident nefericit pentru un potcovar din comuna Ivănești. Bărbatul de 43 de ani a fost lovit în cap cu copita de o cabalină în timp ce încerca să o potcovească. Victima a căzut ca secerată la pământ, plină de sânge, motiv pentru care colegul său a sunat la numărul de urgență 112. În zonă, a fost trimis un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, bărbatul fiind găsit în stare critică.
“Pacientul prezenta o stare comatoasă, cu sângerare puternică la nivelul capului. Bărbatul a fost stabilizat, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și facial prin agresiune animală”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Daniel Ungureanu.
Preluat în stare critică de un elicopter SMURD, bărbatul din Coșești a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iași. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

La Spitalul „Elena Beldiman” se verifică zilnic dacă angajații respectă programul de lucru

S-a dat jos milităria din ...

Propunere pentru înființarea unui nou traseu de transport public în Bârlad

Este nevoie urgentă să se ...

Licitația pentru execuția proiectului de extindere a UPU Vaslui va fi reluată

de Dănuț CIOBANU Procedurile privind ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: