Home / Invatamant / Copiii se plictisesc în vacanța mare? Activități extrem de interesante Clubul Copiilor „Spiru Haret” din Bârlad

Copiii se plictisesc în vacanța mare? Activități extrem de interesante Clubul Copiilor „Spiru Haret” din Bârlad

Clubul Copiilor „Spiru Haret” din Bârlad organizează în luna august trei școli de vară. Vacanța e mare și uneori poate deveni plictisitoare pentru elevii activi, care din anumite motive nu pot să meargă în excursii sau în concedii cu părinții.

O alternativă de petrecere a timpului liber într-un mod util este participarea la una din cele trei școli de vară ale Clubului Copiilor din Bârlad.

În perioada 1-5 august, elevii membrii sau nemembrii ai cercului de robotică din cadrul Clubului Copiilor pot participa la activități interesante de robotică. Împreună cu profesoara Maria Popescu, fiecare copil va învăța să asambleze propriul roboțel, pe care îl vor programa în așa fel încât să urmeze într-un timp cât mai scurt, o traiectorie, o linie bine definită. Va fi și o școală de pregătire pentru a doua ediție a Concursului de Robotică „Next Club”, ce se va desfășura, în toamnă, la București.

Copiii pasionați și de jocuri logice pot veni la club pentru a petrece un timp liber calitativ sub îndrumarea aceleași profesoare, Maria Popescu.

A doua școală de vară pe care o va desfășoara Clubul Copiilor este cea coordonată de profesoara Raluca Dănăilă. În perioada 29 iulie – 14 august, elevii cercului de pictură ai acestei instituții, dar și alți elevi pasionați de desen și artă plastică sunt așteptați la Clubul Copiilor pentru a fi inițiați în pictură sau pentru a se perfecționa în acest domeniu. Raluca Dănăilă pregătește de pe acum a II-a ediție a Expoziției de icoane, realizată de elevii cercului. Expoziția va fi vernisată în luna septembrie, în parteneriat cu Parohia Banca, invitat de onoare fiind Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor.

În a doua parte a lunii august, copiii pasionați de karting, dar și cei care vor să fie inițiați, sunt așteptați la școala de vară de karting „Micul pilot”. Profesorul Marius Gâmbuță le pregătește o surpriză celor care vor da curs acestei invitații, oferindu-le posibilitatea de a participa la una sau două curse pe pista performantă din Bacău.

Înscrierile la una din cele trei „Școli de vară” se pot face de pe acum la adresa de e-mail: clubulcopiilorbarlad@gmail.com . (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un nou club ”Credo Impact”, inaugurat pe Valea Prutului pentru 30 de copii și adolescenți din Pogănești și Chersăcosu

Un nou club ”Credo Impact”, destinat copiilor și adolescenților, ...

Cel mai mare punctaj, la olimpiada de limbă și literatură română, a fost obținut de o elevă din Gârceni

Etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română ...

Cinci elevi și doi profesori de la Școala ”C. Parfene”, participanți la un proiect în Finlanda

Cinci elevi din clasa a VII-a A de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: