Home / Justitie / Tânăr de 21 de ani, din Pușcași, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc

Tânăr de 21 de ani, din Pușcași, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 21 de ani, din localitatea Pușcași, județul Vaslui, cercetat pentru trafic de droguri de risc și introducerea în țară, fără drept, a acestora.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că bărbatul ar fi achiziționat droguri de risc în Spania și ar fi încercat să le introducă în România, urmând ca acestea să ajungă la consumatori de pe raza județului Vaslui. Bărbatul a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Turnu din județul Arad, având asupra sa 212 g. droguri de risc (cannabis)”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui.

Procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 21 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc. În cursul zilei de marți, 9 iulie, bărbatul a fost prezentat la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

ULTIMA ORĂ: Accident învăluit în mister la Roșiești, pe E 581. Un șofer a ”zburat” cu un Audi A6 după care a fugit de la locul faptei

Un accident învăluit în mister ...

Vasluian reținut pentru tâlhărie

Politiștii vasluieni au retinut un ...

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: