Home / Social / Bârlădenii s-au săturat de incompetența celor de la E.ON

Bârlădenii s-au săturat de incompetența celor de la E.ON

Mii de bârlădeni au rămas pe întuneric miercuri seară, de la ora 19:40, unii pentru o oră-două, alții pentru aproape nouă ore.

Oamenii au fost anunțați prin sms despre faptul că va fi întrerupt curentul electric, numai că termenul maxim prezentat a fost depășit cu mult în unele zone. Cei mai afectați au fost bârlădenii care locuiesc pe strada Vasile Pârvan, avaria având loc, în zona fabricii de pâine, de pe această stradă.

E.ON ne-a obligat să ne culcăm la ora 8 și ne-a dat trezirea aproape de 5 dimineața, când în sfârșit a revenit curentul electric. Vă dați seama, nouă ore în care nu am putut face mai nimic, decât să stăm să ascultăm radioul pe baterii sau să butonăm tableta. Mâncarea din frigiderele noastre a fost pusă în pericol, inclusiv carnea din congelator. Înțelegem că sunt probleme, dar chiar nouă ore au fost necesare pentru a remedia avaria? Cât mai putem să fim înțelegători? Pe Vasile Pârvan, de exemplu, penele de curent s-au ținut lanț în această saptămână. Într-o zi a fost întreruptă lumina o oră, în alta două ore, iar miercuri nouă ore. Astăzi la ce să ne mai așteptăm?”, a întrebat un locatar de pe strada Vasile Pârvan, care spune că frigiderul începe să dea semne de “oboseală” din cauza șocurilor de curent destul de frecvente din noaptea de 10 spre 11 iulie.

Am încercat să aflăm mai multe detalii despre ce lucrări efectuează E.ON în această perioadă și de ce avariile sunt tot mai dese în ultimul timp. Purtătorul de cuvânt al E.ON nu a putut fi contactat telefonic, așa că nu ne-a răspuns decât robotul.

Ieri, o echipă a E.ON (Delgaz Grid) identifica cu ajutorul aparatelor speciale eventualele defecțiuni ale rețelei electrice terestre. Întrebați ce se întâmplă cu rețeaua și dacă bârlădenii vor mai fi nevoiți să orbecăie și în următoarele zile, angajații respectivi au declarat că nu știu, ei fac doar verificări și că nu sunt din localitate.

Așadar, nu vă putem da nici un răspuns oficial privind eventualele întreruperi ale furnizării curentului electric. De altfel, ați încercat să primiți răspunsuri și prin intermediul postărilor pe care le-ați făcut pe rețelele sociale și care credem acestea nu ar trebui să-i lase indiferenți pe cei de la conducerea E.ON. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

La Vulturești vor fi condiții ca la oraș

Autoritățile din Vulturești și-au propus ...

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: