Home / Social / Cioban găsit mort în râul Bârlad, în zona suburbiei Rediu. Bărbatul ar fi intrat în apă să-și salveze un cârlan

Cioban găsit mort în râul Bârlad, în zona suburbiei Rediu. Bărbatul ar fi intrat în apă să-și salveze un cârlan

Un cioban în vârstă de 44 de ani a fost găsit mort în râul Bârlad, joi după-amiază, în zona podului rutier de la intrarea în suburbia Rediu, de pe drumul național DN 2F, trupul acestuia fiind recuperat de un echipaj de pompieri. În același loc a fost descoperit în apă și un cârlan, ceea ce-i face pe anchetatori să creadă că bărbatul s-ar fi înecat în timp ce încerca să-și salveze animalul.

Moarte misterioasă a unui cioban în râul Bârlad, în apropiere de municipiul Vaslui. Trupul acestuia a fost observat plutind pe apă de către un trecător, care a sunat la numărul de urgență 112, solicitând intervenția echipajelor de salvare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. În momentul în care pompierii au ajuns la caz, ciobanul nu a mai fost văzut în locul indicat, motiv pentru care au început activitățile specifice de căutare. După câteva zeci de minute, la aproximativ 500 de metri în aval de podul de peste râul Bârlad în suburbia Rediu, de pe drumul național DN 2F, a fost găsit cadavrul bărbatului de 44 ani agățat în vegetația de pe marginea cursului de apă. De asemenea, în aceeași zonă, a fost descoperit și un cârlan, ceea ce-i face pe anchetatori să creadă că ciobanul a intrat în râu pentru a-și salva animalul, moment în care a fost luat de torent.

La locul incidentului, a ajuns și un echipaj de poliție, care a început o anchetă pentru a stabili cauza decesului”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Cadavrul ciobanului a fost ridicat de angajații Serviciului de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: