Home / Administratie / Două ambulanțe noi la ISU Vaslui pentru intervențiile medicale

Două ambulanțe noi la ISU Vaslui pentru intervențiile medicale

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui a fost dotat cu două ambulanțe noi de intervenție pentru deplasările în teren la cazurile medicale la care sunt direcționate de dispeceratul unic 112. Mai mult decât atât, județul nostru va mai primi și alte autosanitare până la sfârșitul acestui an. 

Dotări noi la ISU Vaslui. Este vorba de două ambulanțe, una de tip C, de terapie intensivă mobilă, și una de tip B pentru intervențiile la cazurile medicale de cod galben. Însă, autosanitarele nu au fost băgate, deocamdată, pe trasee, în condițiile în care mai trebuie îndeplinite o serie de proceduri.
“La ora actuală, se întocmesc documentele pentru înmatricularea autospecialelor. În momentul în care se vor îndeplini toate procedurile, ambulanțele vor fi date în exploatare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.
La ora actuală, ISU Vaslui intervine pe situațiile medicale de urgență cu patru echipaje, câte unul pe municipiile Vaslui, Bârlad și Huși, și unul în Negrești. Odată cu introducerea noilor ambulanțe, două autosanitare vor fi în rezervă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Sponsorizare de 10.000 lei pentru CSC nr.2 Bârlad

Lăudabil! Curtea Complexului de Servicii Comunitare ...

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Proiect educativ de 2 milioane de euro, pentru 600 de copii și adulți din municipiul Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Primăria Vaslui a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: