Home / Administratie / Prefectura Vaslui se dărâmă, la propriu

Prefectura Vaslui se dărâmă, la propriu

O parte din clădirea Palatului Administrativ Vaslui a început să se dărâme, sub privirile trecătorilor, după ce bucăți din tencuiala balconului unde, înainte de 1990 a vorbit Nicolae Ceaușescu, au căzut pe granitul din Piața Civică. Pentru a fi siguri că nu se întâmplă vreo nenorocire, administratorii clădirii au decis să izoleze perimetrul. 

Zarvă mare, marți, în Piața Civică din Vaslui, după ce bucăți din balconul de la intrarea principală în prefectură au căzut pe granitul din fața scărilor de acces. În consecință, autoritățile au decis să izoleze întregul perimetru cu risc și să îndepărteze toată tencuiala de pe partea superioară a balconului. Ulterior, angajații Goscom au îndepărtat molozul pe care l-au încărcat în roabe și l-au dus din zonă. Asta nu înainte de a fi interzis accesul în zonă pentru a evita producerea vreunui accident. Întreaga tărășanie s-a petrecut după ce a fost îndepărtat de pe balconul prefecturii banner-ul cu președinția Consiliului Uniunii Europeane. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Eveniment inedit, organizat de Asociația Culturală „Constantin Hamangiu” din Bârlad

Activitatea din acest an a ...

Update! Alertă alimentară! Carnea de curcan din Ungaria a ajuns și în județul Vaslui!

Update: Inspectorii sanitari veterinari au ...

Consilierul liberal Adrian Todireasa îi reproșează lui Dumitru Boroș că nu a știut să se impună la negocierile pentru împărțirea posturilor de conducere

Numărul deosebit de mic de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: