Home / Sanatate / Probleme cu asigurarea salariilor la Spitalul „Elena Beldiman”

Probleme cu asigurarea salariilor la Spitalul „Elena Beldiman”

Angajații Spitalului „Elena Beldiman” au avut emoții, după ce, pe 15 iulie, în ziua de salariu, au constatat ca nu le-au fost virați banii pe card. Li s-ar fi comunicat că exista posibilitatea ca nici pe 16 iulie să nu-și primească lefurile.

Angajații spitalului din Bârlad nu sunt obișnuiți cu întârzieri de acest fel, ultima oară când nu au primit banii la timp fiind iarna trecută. Pentru că spitalul nu avea sumele necesare, iar personalul protesta după o zi de întârziere, managerul Daniela Borș a cerut sprijin Primăriei. Și l-a și obținut.

Contactat, purtătorul de cuvânt al spitalului ne-a declarat că banii au intrat în cont ieri, la ora 13. Se poate ca tot Primăria să-i fi ajutat și de această dată. Procentul pe care spitalul bârlădean îl alocă lunar din buget pentru salarii este de 87%. Eforturile de a asigura salariile sunt tot mai mari, de la lună la lună. O singură zi de întârziere inflamează spiritele în rândul angajaților bugetari, care, spre deosebire de cei din mediul privat, nu concep să nu-și primească drepturile la data stabilită. (M.N.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Echipamente medicale de 10,3 milioane lei pentru ambulatoriul Spitalului de Urgență Vaslui

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Copil de trei ani, dus în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de câinele vecinilor

Un băiat în vârstă de ...

Vasluienii leșină pe capete din cauza caniculei

Nu mai puțin de 5 ...

%d blogeri au apreciat: