Home / Sanatate / Probleme cu asigurarea salariilor la Spitalul „Elena Beldiman”

Probleme cu asigurarea salariilor la Spitalul „Elena Beldiman”

Angajații Spitalului „Elena Beldiman” au avut emoții, după ce, pe 15 iulie, în ziua de salariu, au constatat ca nu le-au fost virați banii pe card. Li s-ar fi comunicat că exista posibilitatea ca nici pe 16 iulie să nu-și primească lefurile.

Angajații spitalului din Bârlad nu sunt obișnuiți cu întârzieri de acest fel, ultima oară când nu au primit banii la timp fiind iarna trecută. Pentru că spitalul nu avea sumele necesare, iar personalul protesta după o zi de întârziere, managerul Daniela Borș a cerut sprijin Primăriei. Și l-a și obținut.

Contactat, purtătorul de cuvânt al spitalului ne-a declarat că banii au intrat în cont ieri, la ora 13. Se poate ca tot Primăria să-i fi ajutat și de această dată. Procentul pe care spitalul bârlădean îl alocă lunar din buget pentru salarii este de 87%. Eforturile de a asigura salariile sunt tot mai mari, de la lună la lună. O singură zi de întârziere inflamează spiritele în rândul angajaților bugetari, care, spre deosebire de cei din mediul privat, nu concep să nu-și primească drepturile la data stabilită. (M.N.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Primăria tergiversează angajarea unui medic dentist pentru cabinetul proaspăt dotat al Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad

Cabinetul stomatologic al Liceului Teoretic ...

Un TIR plin cu cereale s-a răsturnat la Popeni. Șoferul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Bârlad

Un autotren plin cu cereale ...

Crește de la săptămână la săptămână numărul virozelor în județul Vaslui

Virozele respiratorii au apărut și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: