Home / Administratie / Întrebare pentru Primăria Bârlad: de ce acceptați ca străzile să rămână distruse în urma intervențiilor diverselor firme la rețelele subterane?

Întrebare pentru Primăria Bârlad: de ce acceptați ca străzile să rămână distruse în urma intervențiilor diverselor firme la rețelele subterane?

Primăria cheltuiește bani cu peticirea străzilor și trotuarelor, iar E.ON le strică. Municipiul Bârlad e plin de trotuare sparte, în urma efectuării de lucrări pentru înlăturarea defecțiunilor apărute în rețeaua de distribuție a energiei, dar autoritățile locale par a fi oarbe. Așa, cel puțin, se deduce, pentru că, de săptămâni întregi, sau chiar luni, trotuarele stricate nu au mai fost reparate.

Evident că E.ON este obligată să suporte cheltuielile cu refacerea trotuarelor și străzilor stricate, dar atâta timp cât municipalitatea nu întreabă nimic, nimic nu se rezolvă.

Acum două zile, o echipă de la E.ON a intervenit pentru remedierea unei defecțiuni depistate pe aleea care duce spre fostul ghetou. Au spart, au făcut o gaură în asfalt și au acoperit ca pisica spărtura, cu resturile rezultate. Așa se asfaltează la noi. Pe de o parte, Primăria cheltuie bani, Reiser efort, și rezultatul este acesta pe care îl vedeți”, ne-a declarat un locatar din zonă.

Mai mulți bârlădeni, din zone diferite ale orașului, ne-au scris pe adresa de e-mail a redacției, semnalând aceeași problemă, dar și faptul că unii au facut-o cunoscută Primăriei, însă lucrurile nu s-au rezolvat. Dimpotrivă, apar tot mai multe gropi pe trotuare și străzi, orașul arătând ca o imensă colonie de cârtițe. Expresia aparține unui bârlădean nemulțumit, care și-a spus personal păsul în prezența primarului Boroș și a altor angajați ai Primăriei, aflați pe teren cu ceva timp în urmă. S-a notat problema în carnet și acolo a rămas.

Întrebarea pe care și-o pun toți bârlădenii cu simț civic este: de ce Primăria închide ochii la așa ceva, când obligația clară de a reface trotuarele distruse de lucrări aparține firmelor care sunt nevoite să intervină în asfalt, inclusiv E.ON sau Delgaz Grid? (M.N.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Dați la o parte mașina! Nu se vede trecerea de pietoni!

Dați la o parte mașina! ...

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

%d blogeri au apreciat: