Home / Social / Bătrână de 73 de ani, din Bârlad, găsită în stare de putrefacție într-un râu, după ce fusese dată dispărută

Bătrână de 73 de ani, din Bârlad, găsită în stare de putrefacție într-un râu, după ce fusese dată dispărută

O bârlădeancă de 73 de ani, dată dispărută de familia sa, a fost găsită în stare de putrefacție, duminică, în timp ce plutea pe râul Bârlad, de o femeie care trecea prin zonă localității Ciortolom. Poliția a deschis o anchetă să vadă în ce condiții a murit bătrâna, relevant în acest sens fiind rezultatul autopsiei.

Moarte suspectă pentru o femeie din Bârlad, dată dispărută de familia sa în urmă cu trei zile. Trupul bătrânei a fost observat plutind pe apă în râul Bârlad, la câțiva kilometri de oraș, mai precis în dreptul localității Ciortolom (Tutova). În urma apelului făcut prin numărul de urgență 112, un echipaj de pompieri a recuperat cadavrul femeii, fiind predat organelor de anchetă.

Inițial cu identitate necunoscută, femeia a fost recunoscută la fața locului de către o rudă de a sa. Ea era dispărută de pe data de 17 iulie, Poliția fiind sesizată cu o zi mai târziu. Se fac cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Cadavrul femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui care, în urma autopsiei, va stabili cauza decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Dați la o parte mașina! Nu se vede trecerea de pietoni!

Dați la o parte mașina! ...

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

%d blogeri au apreciat: