Home / Justitie / Circ în centrul Vasluiului, sub privirile Poliției, făcut de două false măicuițe, care scuipau și înjurau localnicii

Circ în centrul Vasluiului, sub privirile Poliției, făcut de două false măicuițe, care scuipau și înjurau localnicii

Două false măicuțe, care târâiau după ele mai multe geamantane, au făcut circ în zona centrală a municipiului Vaslui sub privirile polițiștilor care, după ce le-au legitimat, le-au lăsat să-și continue drumul. Femeile înjurau, blestemau și scuipau trecătorii, aceștia chemând forțele de ordine pentru a le calma pe cele care au pus în pericol inclusiv traficul rutier.

Liniștea unei zile de duminică a fost tulburată chiar în centrul Vasluiului de două femei care țipau și acostau trecătorii, inclusiv copii, vorbindu-le urât ori scuipându-i din motive inventate. După zeci de minute, în care au mers inclusiv pe mijlocul bulevardului Ștefan cel Mare, fără a le păsa că încurcă traficul, falsele călugărițe au fost luate la întrebări de un agent de la Poliția Locală, după ce un altul nu a avut curajul să le legitimeze, fiind și el apostrofat și blestemat de cea mai în vârstă dintre femei. Convinsă, în cele din urmă, să meargă până la mașina de poliție, mai tânăra falsă măicuță le-a explicat forțelor de ordine scopul prezenței lor în municipiul Vaslui.

Cele două femei spun că ar veni din București și că vor să meargă să ajute la Mănăstirea Hadâmbu, în județul Iași. Nu au dovedit că ar fi măicuțe și nici nu au pretins acest lucru. Femeia mai tânără născută în localitatea Portari, județul Vaslui, iar cea mai în vârstă este din Galați”, ne-a declarat unul din polițiștii care le-a legitimat.

După ce și-au recuperat cărțile de identitate de la agenți, femeile și-au continuat drumul pe străzile din municipiul Vaslui, fără a fi amendate sau atenționate de polițiști să nu mai facă scandal. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Adio, dar rămân cu tine! Primăria Pogana nu scapă de Maricel Gîfu!

A rămas la Primărie! Maricel ...

Apicultorii vasluieni au încasat un milion de lei, pentru pierderile provocate de vremea rea

Apicultorii care au înregistrat pierderi ...

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: