Home / Politic / Decizie șoc la PSD Bârlad: deputatul Solomon i-a cerut lui Sorin Răducanu să demisioneze din Consiliul Local, în urma scandalului ”Terenuri pentru VIP-uri”

Decizie șoc la PSD Bârlad: deputatul Solomon i-a cerut lui Sorin Răducanu să demisioneze din Consiliul Local, în urma scandalului ”Terenuri pentru VIP-uri”

Scandalul ”Terenuri pentru VIP-uri” declanșează unul dintre cele mai mari cutremure din sânul organizației municipale a PSD Bârlad, din ultimii ani , dar și o premieră: deputatul Adrian Solomon, liderul pesediștilor bârlădeni, i-a cerut consilierului Sorin Răducanu să demisioneze din Consiliul Local Bârlad.

”În urma vizionării înregistrărilor cu sedința de Consiliu Local din data de 11.07.2019, domnul deputat Adrian Solomon, președintele Organizației Municipale PSD Bârlad, i-a cerut demisia din Consiliul Local, de îndată, consilierului local PSD, Sorinel Viorel Răducanu. Totodată, domnul deputat Adrian Solomon, cere lămurirea aspectelor legate de redactarea procesului-verbal în care se menționează că domnul consilier Răducanu nu a votat”, se arată într-un comunicat postat pe contul de socializare al PSD Bârlad.

Fiul consilierului PSD Sorin Răducanu, un tânăr student în vârstă de 19 ani, figura pe lista de priorități pentru atribuirea unui teren de casă prin Legea 15/2003.  Chiar dacă prezența sa pe listă nu este ilegală, Sorin Răducanu avea obligația de a nu participa la vot, în momentul în care proiectul de hotărâre a fost supus dezbaterii Consiliului Local, pentru a nu intra în conflict de interese. Înregistrarea video a ședinței a arătat că Sorin Răducanu a predat buletinul de vot. Cu toate acestea, el nu a recunoscut, motiv pentru care, în procesul-verbal al ședinței s-a consemnat că nu a votat.

Sorin Răducanu se află la al patrulea mandat de consilier local și este jurist de meserie. A intrat în PSD după mai mulți ani în care a fost președinte al Partidei Rromilor Bârlad. Vom reveni cu amănunte. (Simona MIHĂILĂ)

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Consilierul Todireasa face precizări în urma scandalului terenurilor de casă: ”Fiul meu nu se află pe lista celor care vor primi teren”

Scandalul iscat la Bârlad în ...

Astăzi, Viorica Dăncilă vine cu elicopterul la Vaslui. Președinții de filiale locale PSD, ”somați” să aducă câte zece membri

Viorica Dăncilă și-a reprogramat vizita ...

Răsturnare de situație: consilierul bârlădean Sorin Răducanu și-a retras demisia, la solicitarea lui Buzatu și a lui Solomon

Răsturnare de situație în cazul ...

%d blogeri au apreciat: