Home / Social / ULTIMA ORĂ Femeie și copil, atacați cu gaze și răpiți dintr-o mașină, după o urmărire ca în filme în centrul Bârladului

ULTIMA ORĂ Femeie și copil, atacați cu gaze și răpiți dintr-o mașină, după o urmărire ca în filme în centrul Bârladului

Scene incredibile s-au desfășurat marți seară, în jurul orelor 21.00, între blocurile din vecinătatea Muzeului ”Vasile Pârvan”, în spatele Bisericii ”Sf. Spiridon” din Bârlad. Martorii spun că o femeie și un copil au fost răpiți dintr-un autoturism Volkswagen, după ce au fost atacați cu spray lacrimogen, de un grup de indivizi, cu fețele acoperite. Indivizii se aflau în două mașini, un Jeep cu numere de Anglia și un Ford Fiesta, agresiunea având loc după o urmărire ca în filme, pe străzile orașului.

Locatarii blocurilor de pe strada Vasile Pârvan, care au asistat la teribila întâmplare, povestesc că cele trei mașini au pătruns într-o viteză amețitoare pe alei. La un moment dat, șoferul mașinii în care se aflau victimele a frânat brusc, probabil pentru a evita un accident, deoarece pe alei se aflau mulți copiii la joacă. Șoferul a coborât, a rupt-o la fugă, părăsind autoturismul în care erau mama și copilul, pe bancheta din spate. Atacatorii au oprit, la rândul lor, coborând din autoturisme înarmați cu spray-uri si bâte. Au spart geamurile mașinii cu bâtele și i-au stropit pe cei doi cu spray. Martorii spun că cei doi păreau că au leșinat, moment în care au fost luați pe sus din autoturism și băgați în Jeep.

Zona a fost înconjurată de jandarmi și polițiști.

”Am primit, prin 112, un apel, din partea unei femei, care a anunțat un incident în zona străzii Vasile Pârvan. Polițiștii efectuează cercetări pentru distrugerea unui autoturism și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Nu există deocamdată nicio plângere cu privire la lipsirea de libertate a vreunei persoane, dar cercetările continuă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Vom reveni cu amănunte. (Simona MIHAILA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Asistenta din Vaslui bătută crunt de soț este, în continuare, în stare critică la Iași

Femeia de 43 de ani ...

CJ Vaslui va aproba prețul cerealelor pentru evaluarea arendei în 2020

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va ...

Municipiul Vaslui s-a umplut de culoare, după pornirea iluminatului festiv

Iluminatul festiv specific sărbătorilor de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: