Home / Social / Locuri de munca disponibile în Olanda și Austria prin Reteaua EURES

Locuri de munca disponibile în Olanda și Austria prin Reteaua EURES

Firma olandeză LTO Arbeidskracht B.V, oferă prin intermediul Rețelei EURES România locuri de muncă în domeniul agricol (11 posturi). Din aceste 11 posturi, firma cauta 6 culegători de mere și pere (compania angajatoare deține 12 hectare cu pomi fructiferi, mere și pere și în sezon se lucrează cu 40 de muncitori). Descrierea locului de muncă: culegerea merelor și perelor; se lucrează 54 ore/săptămână împărțite în 6 zile, program 08.00-18.00; nu se lucreaza duminica; activitatea va începe în jurul datei de 24 august și va dura 4 săptămâni.

Cerințele locului de muncă: se caută candidați pozitivi și motivați pentru a presta o muncă bună;nu se solicită experiență dar e de preferat;muncitorii trebuie sa aiba o conditie fizica buna și să poată lucra în orice conditii atmosferice. Limbi străine: engleză sau germană minim conversational. Salariul oferit este de 9,94 euro brut/oră.

Angajatorul pune la dispoziție cazare într-un parc de bungalow-uri aflat la o distanță de cca 25 minute de locul de muncă, iar transportul către locul de muncă este asigurat gratuit de către angajator. Bungalow-ul este complet mobilat,3 dormitoare cu 2 paturi, TV, internet, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, frigider, baie cu duș, toaletă și mașină de spălat rufe. Costul/persoană care include cost electricitate, apa, gaz, internet este de 65 euro/ săptămână;asigurare medicală platită de angajator, partea angajatului fiind de 21,14 euro/ săptămână.

Durata contractractului de muncă este de 4 săptămâni. Pentru a putea aplica se depune un CV Europass în limba engleză sau germană la adresa de e-mail: sprangfruit@gmail.com. Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le consideră potrivite.

Termenul de valabilitate al ofertei este 12.08.2019.

In cadrul aceleasi firma se cauta 5 culegători de mere și pere. Compania deține 40 de hectare și lucrează cu muncitori din Polonia, Lituania si Olanda, atmosfera de lucru fiind una foarte placută. Descrierea locului de muncă: culegerea merelor și perelor; culesul începe la sfârșitul lunii august și durează intre 4 și 6 săptămânise lucrează 45-48 ore/ săptămână, împărțite în 6 zile, program 08.00-18.00, cu două pauze în acest interval, sâmbăta se lucrează o jumătate de zi, duminica nu se lucrează. Cerințele locului de muncă: în medie se culeg 200 kg/oră,deci se solicită experiență în agricultură, candidați motivați care să presteze o muncă bună, care să mânuiască fructele cu delicatețe, astfel încât să nu le deterioreze;pot aplica și grupuri de 4 persoane, din care o persoană vorbitoare de engleză sau germană; natura activităților acestei munci presupune o condiție fizică bună. Limbi străine: engleză sau germană minim conversațional. Salariul oferit este de 9,94 euro brut/oră.

Angajatorul asigură cazare contra sumei de 50 euro/ săptămână, include costurile pentru electricitate,gaz și apă. Cazarea este în cadrul fermei,unitatea de cazare este complet mobilată. Într-o unitate de locuit care conține 3 dormitoare, bucătărie, dușuri și toaletă stau 4-5 persoane. Durata contractractului de muncă este de 4-6 săptămâni.

Pentru a aplica se trimite CV Europass în limba engleză sau germană la adresa de e-mail: ajsmits41@gmail.com. Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le consideră potrivite.

Termenul valabilității ofertei este 10.08.2019.

Și în Austria, românii beneficiază de câteva oferte de muncă în domeniul faianțar, instalator sanitar, lăcătuș mecanic, stivuitorist, electrician, operator CNC și tâmplar.

Personalburo Kritzer GmbH, care este o agenție de recrutare din Austria, care oferă prin intermediul Rețelei EURES România, 52 locuri de muncă, după cum urmează:

– Faiantar: 6 posturi;

– Instalator sanitar și de încălzire: 8 posturi;

– Lăcătuș mecanic în construcții: 8 posturi;

– Stivuitorist: 8 posturi;

– Electrician: 8 posturi;

– Operator CNC: 7 posturi;

– Tâmplar de ferestre: 3 posturi;

– Tâmplar – producție de mobilier: 4 posturi;

Persoanele care vor să aplice acestor locuri de muncă trebuie să dețină calificare încheiată în domeniu, experiență in muncă și să cunoască limba germană la nivel A2.

Salariul de bază minim brut lunar variază în funcție de calificare, între 2192.94 euro brut lunar (stivuitorist, tâmplar), 2205.18 euro brut lunar (faianțar; lăcătuș mecanic, operator CNC), și 2348.13 euro brut lunar (instalator, electrician), plus 41.40 euro net pt.cheltuieli zilnice; salariul depinde de experiența și calificarea dvs. și de piața muncii.

Durata contractului de muncă este permanent, iar programul de lucru este cu normă întreagă.

Se beneficiază de sprijin personal și supraveghere din partea firmei, traininguri, oportunități de educație și dezvoltare, 5 săptămâni de vacanță plătită anual, ajutor în căutarea locuinței, plata lunară a 13 și a 14 lună. Cazarea și masa sunt oferite gratuit de către angajator. Se oferă bilete cu reducere pentru concediu în extrasezon;

Pentru a aplica către unul dintre locurile de muncă prezentate mai sus, se transmite C.V -ul -model Europass în limba germană sau engleză la adresa de email: m.racic@kritzer-personal.at; informații suplimentare, telefon:00 436 641 516 740; persoana de contact Elisabeth Nollner.

Termenul limită pentru aplicare este 31.10.2019 .

Informații complete despre aceste oferte privind descrierea locului de muncă, cerințele locului de muncă, limbile străine necesare a fi cunoscute, salariul oferit, durata contractului de muncă, modul de aplicare pentru fiecare ofertă, se pot obține de pe portalul EURES România, la adresa:http://eures.anofm.ro/ .

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: