Home / Justitie / Un autoturism furat din Marea Britanie, depistat la Albița

Un autoturism furat din Marea Britanie, depistat la Albița

Polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au  depistat la controlul de frontieră și indisponibilizat pentru continuarea  cercetărilor un autoturism marca Volkswagen Caddy, care figurează în bazele  de date ca fiind furat din Marea Britanie.

Ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din  țară, un cetățean din R. Moldova (B. G.), în vârstă de 24 de ani, care  transporta, cu ajutorul unei platforme, un autoturism marca Volkswagen, model Caddy, înmatriculat în Marea Britanie.

„Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta figurează în bazele de date ca  fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din  Marea Britanie, la data de 02.03.2019”, a declarat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, Mirică Irina, subcomisar de poliție.

Cu privire la aspectele constatate, B.G. a declarat că autoturismul aparține unui prieten, iar el doar se ocupă de transportul acestuia în R.  Moldova. Bărbatul a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că mașina în cauză ar fi furată sau implicată în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea  infracțiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de 10.000 de lei, a  fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: