Home / Politic / Viorica Dăncilă vine iarăși în județul Vaslui

Viorica Dăncilă vine iarăși în județul Vaslui

Șeful guvernului de la București, Viorica Dăncilă, va ajunge din nou în județul nostru, de această dată în calitate de președinte al PSD, la doar două luni de la ultima sa vizită pe meleagurile vasluiene. Aflată în turneu politic prin țară, lidera social-democraților se va întâlni cu membrii de partid din județ, într-o locație care urmează a fi stabilită între Casa de Cultură Vaslui și Centrul de Afaceri Vaslui.

Pesediștii din județ sunt din nou fierbere. Noul șef suprem, confirmat în urma recentului congres de la București, le calcă din nou pragul. După ce a primit și votul necesar pentru a candida și la președinția țării, Viorica Dăncilă vine la Vaslui pe 27 iulie.

De această dată, față de întâlnirea din urmă cu două luni, întâlnirea cu primarii și șefii diferitelor instituții vasluiene este una pur politică. Deocamdată, nu s-a stabilit dimensiunea reuniunii politice și, de aceea, se analizează care din cele două posibile locații să fie alesă, respectiv Casa de Cultură Vaslui sau Centrul de Afaceri.

De asemenea, aseară nu se știa nici ora la care vor fi convocați membrii marcanți ai PSD din județul nostru. Cert este că Viorica Dăncilă nu a ales în mod expres Vasluiul, ci l-a prins în periplul său prin țară în campania declanșată pentru prezidențialele din noiembrie. Înainte de județul nostru, tot la sfârșitul acestei săptămâni, liderul PSD va merge și în județele Neamț și Bacău. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Liberalul Adrian Todireasa a scăpat cu avertisment, deocamdată

Biroul Politic Local al organizației ...

Ce spun politicienii vasluieni despre căderea guvernului

de Simona MIHĂILĂ Rezultatul moțiunii ...

Consilierul Adrian Todireasa, exclus din PNL?

În această seară, la Bârlad, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: