Home / Politic / Viorica Dăncilă vine iarăși în județul Vaslui

Viorica Dăncilă vine iarăși în județul Vaslui

Șeful guvernului de la București, Viorica Dăncilă, va ajunge din nou în județul nostru, de această dată în calitate de președinte al PSD, la doar două luni de la ultima sa vizită pe meleagurile vasluiene. Aflată în turneu politic prin țară, lidera social-democraților se va întâlni cu membrii de partid din județ, într-o locație care urmează a fi stabilită între Casa de Cultură Vaslui și Centrul de Afaceri Vaslui.

Pesediștii din județ sunt din nou fierbere. Noul șef suprem, confirmat în urma recentului congres de la București, le calcă din nou pragul. După ce a primit și votul necesar pentru a candida și la președinția țării, Viorica Dăncilă vine la Vaslui pe 27 iulie.

De această dată, față de întâlnirea din urmă cu două luni, întâlnirea cu primarii și șefii diferitelor instituții vasluiene este una pur politică. Deocamdată, nu s-a stabilit dimensiunea reuniunii politice și, de aceea, se analizează care din cele două posibile locații să fie alesă, respectiv Casa de Cultură Vaslui sau Centrul de Afaceri.

De asemenea, aseară nu se știa nici ora la care vor fi convocați membrii marcanți ai PSD din județul nostru. Cert este că Viorica Dăncilă nu a ales în mod expres Vasluiul, ci l-a prins în periplul său prin țară în campania declanșată pentru prezidențialele din noiembrie. Înainte de județul nostru, tot la sfârșitul acestei săptămâni, liderul PSD va merge și în județele Neamț și Bacău. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Răsturnare de situație: consilierul bârlădean Sorin Răducanu și-a retras demisia, la solicitarea lui Buzatu și a lui Solomon

Răsturnare de situație în cazul ...

Satisfăcut de realizări, Boroș va candida pentru un nou mandat de primar în fruntea Bârladului. PNL a făcut anunțul!

Deși este etichetat tot mai ...

Reacția lui Sorin Răducanu, după ce deputatul Solomon i-a cerut demisia din Consiliul Local Bârlad

de Simona MIHĂILĂ Gestul deputatului ...

%d blogeri au apreciat: