Home / Social / Confort termic, după patru ani de la inaugurarea Centrului de Revitalizare Corporală și Loisir

Confort termic, după patru ani de la inaugurarea Centrului de Revitalizare Corporală și Loisir

După patru ani de la darea în folosință la Bârlad a Centrului de Revitalizare Corporală și Loisir, pacienții pot să efectueze procedurile medicale prescrise, în sfârșit, în condiții optime de temperatură.

Cele trei cabinete în care se efectuează proceduri de fizioterapie, situate la etajul I, sunt de câteva zile ventilate, pentru că acum au ferestre. Până acum, în aceste cabinete care aveau un perete de sticlă, aerul nu circula, ele fiind niște încăperi aproape etanșe. Pacienții abia puteau respira din cauza umezelii și a aburului care se degajau de la piscina situată la parter. Aerul era irespirabil, dar pacienții au fost nevoiți să suporte aceste condiții pentru a beneficia de ședințe de masaj, magneto-terapie, lasero-terapie și băi galvanice. Chiar și în timpul iernii, această etanșare și lipsă de ventilație crea un disconfort termic serios celor care beneficiau de aceste proceduri, contra cost.

Dacă pentru sala de gimnastică Direcția Piețelor, în subordinea căreia se află Centrul de Loisir, a intervenit în urmă cu câțiva ani, amenajând două ferestre, cabinetele de proceduri medicale au fost uitate. Odată cu schimbarea conducerii DAPPC, s-au schimbat și condițiile de climă din cabinetele de proceduri de fizioterapie, asta după ce, asaltat de clienți, directorul Centrului de Loisir a înaintat un referat conducerii Primăriei. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Experiențele de război ale veteranilor vasluieni, prezentate într-o carte-document de scriitorul bârlădean Florin Raimond Petrescu

Dublă lansare de carte, la ...

Pensionarii vasluieni așteaptă cu nerăbdare majorarea pensiilor

Potrivit datelor primite de Casa ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: