Home / Justitie / Vehicule radiate din circulație, descoperite în trafic de polițiștii de frontieră din Albița

Vehicule radiate din circulație, descoperite în trafic de polițiștii de frontieră din Albița

 Polițiștii de frontieră de la Albița  efectuează cercetări cu privire la trei bărbați care au fost depistați, în trafic, la volanul unor autovehicule neînmatriculate.

“În data de 24 iulie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița ( I.T.P.F. Iași), s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, trei bărbați, B.S., D.V. conducând  ansambluri de vehicule formate din câte un autovehicul și o remorcă și Z.V., la volanul unui autoturism marca Mercedes. Cei trei bărbați au dublă cetățenie, română și R. Moldova și au vârste cuprinse între de 28 și 46 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, subcomisar de poliție Irina Mirică.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru vehiculele în cauză, s-au făcut verificări suplimentare în urma cărora s-a constatat că cele două remorci sunt radiate din circulație de autoritățile din Luxemburg, din iulie, 2019, iar autoturismul este radiat din circulație de autoritățile din Olanda începând cu 20.07.2019.

În toate cazurile, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Doi copii și soția unui preot de pe Valea Prutului, răniți într-un accident, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Doi copii, de 4 și ...

Asistenta din Vaslui bătută crunt de soț este, în continuare, în stare critică la Iași

Femeia de 43 de ani ...

O asistentă de la Spitalul Județean Vaslui a fost bătută de soțul polițist până a intrat în comă

O femeie de 43 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: