Home / Justitie / Vehicule radiate din circulație, descoperite în trafic de polițiștii de frontieră din Albița

Vehicule radiate din circulație, descoperite în trafic de polițiștii de frontieră din Albița

 Polițiștii de frontieră de la Albița  efectuează cercetări cu privire la trei bărbați care au fost depistați, în trafic, la volanul unor autovehicule neînmatriculate.

“În data de 24 iulie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița ( I.T.P.F. Iași), s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, trei bărbați, B.S., D.V. conducând  ansambluri de vehicule formate din câte un autovehicul și o remorcă și Z.V., la volanul unui autoturism marca Mercedes. Cei trei bărbați au dublă cetățenie, română și R. Moldova și au vârste cuprinse între de 28 și 46 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, subcomisar de poliție Irina Mirică.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru vehiculele în cauză, s-au făcut verificări suplimentare în urma cărora s-a constatat că cele două remorci sunt radiate din circulație de autoritățile din Luxemburg, din iulie, 2019, iar autoturismul este radiat din circulație de autoritățile din Olanda începând cu 20.07.2019.

În toate cazurile, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: