Home / Invatamant / Șefii de promoție de la ”Codreanu”, printre primii admiși la facultăți prestigioase din țară

Șefii de promoție de la ”Codreanu”, printre primii admiși la facultăți prestigioase din țară

Șefii de promoție ai Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad au fost admiși printre primii din țară la universitățile pe care și le-au ales.

Cătălin Stoian a obținut, în urma examenului de admitere la Facultatea de Automatizări și Calculatoare din cadrul Universității din București, o medie de peste 9,90. Colegul său de liceu, Andu Florin Munteanu, a obținut media 9.70 la admiterea la Facultatea de Farmacie de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Andu a fost admis și la ASE, primul pe listă la Business și Turism, dar a renunțat în favoarea Farmaciei. A fost a cincea medie de admitere la Farmacie, ceea ce i-a asigurat fără probleme un loc finanțat de la buget, ca și în cazul lui Cătălin Stoian.

Pregătirea asiduă din gimnaziu și liceu le-a permis celor doi elevi, absolvenți ai Colegiului „Gheorghe Roșca Codreanu”, să își îndeplinească visul.

Cătălin se poate perfecționa acum în domeniul IT, pe care îl stăpânește foarte bine, iar Andu în domeniul farmaciei, deși nu a renunțat nici la pasiunea sa pentru regie și nu este exclus ca după ce va absolvi Facultatea de Farmacie să urmeze și cursurile UNATC, pentru a deveni regizor, visul său de când era mic. (M.N.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: