Home / Invatamant / Șefii de promoție de la ”Codreanu”, printre primii admiși la facultăți prestigioase din țară

Șefii de promoție de la ”Codreanu”, printre primii admiși la facultăți prestigioase din țară

Șefii de promoție ai Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad au fost admiși printre primii din țară la universitățile pe care și le-au ales.

Cătălin Stoian a obținut, în urma examenului de admitere la Facultatea de Automatizări și Calculatoare din cadrul Universității din București, o medie de peste 9,90. Colegul său de liceu, Andu Florin Munteanu, a obținut media 9.70 la admiterea la Facultatea de Farmacie de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Andu a fost admis și la ASE, primul pe listă la Business și Turism, dar a renunțat în favoarea Farmaciei. A fost a cincea medie de admitere la Farmacie, ceea ce i-a asigurat fără probleme un loc finanțat de la buget, ca și în cazul lui Cătălin Stoian.

Pregătirea asiduă din gimnaziu și liceu le-a permis celor doi elevi, absolvenți ai Colegiului „Gheorghe Roșca Codreanu”, să își îndeplinească visul.

Cătălin se poate perfecționa acum în domeniul IT, pe care îl stăpânește foarte bine, iar Andu în domeniul farmaciei, deși nu a renunțat nici la pasiunea sa pentru regie și nu este exclus ca după ce va absolvi Facultatea de Farmacie să urmeze și cursurile UNATC, pentru a deveni regizor, visul său de când era mic. (M.N.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: