Home / Social / UPDATE Agresorul tânărului înjunghiat, Nicu Iorga, prins de polițiști și dus la audieri

UPDATE Agresorul tânărului înjunghiat, Nicu Iorga, prins de polițiști și dus la audieri

UPDATE Bărbatul care l-a înjunghiat pe tânărul de 21 de ani, astăzi dimineață, a fost prins de polițiști și dus la audieri

”Persoana bănuită a fost identificată la locuința sa proprie și a fost condusă la Poliția Bârlad, pentru audieri”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, din cadrul Biroului de presă al IPJ Vaslui.

Agresorul se numește Nicu Iorga, are 52 de ani și este din Bârlad. Victima, Vlad Boroș, de 21 de ani, tot din Bârlad, se află în aceste momente la Reanimare. Medicii bârlădeni încearcă să-i salveze viața, după ce Iorga i-a împlântat cuțitul între omoplați, vârful acestuia perforându-i pleura.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Alertă la Bârlad! Polițiștii de Investigații Criminale Bârlad sunt în căutarea bărbatului de 52 de ani care a înjunghiat în această dimineață un tânăr de 21 de ani. După ce l-a atacat cu un cuțit provocându-i răni grave, agresorul și-a lăsat victima într-o baltă de sânge și a dispărut.

În aceste momente, străzile și aleile din perimetrul cuprins între bulevardele Republicii și Epureanu, în apropierea  Pieței Mici sunt periate de forțele de ordine.

Potrivit martorilor, agresorul ar fi intrat într-unul dintre blocuri, dar nu se știe dacă este găzduit de cineva sau stă ascuns în propria sa locuință. Cert este că are domiciliul în zona unde a avut loc conflictul.

”Am fost sesizați prin 112, de către un bărbat, că un tânăr a fost lovit cu un cuțit în zona spatelui. Incidentul s-a petrecut pe o alee de acces între Bulevardul Epureanu și Bulevardul Republicii. Persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat de 52 de ani, din Bârlad, care este căutat de  polițiștii de Investigații criminale”, a declarat, pentru Est News, Mihaela Ștraub, de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Reamintim că miercuri dimineață, în jurul orelor 10, un tânăr de 21 de ani, a fost înjunghiat cu trei lovituri de cuțit de către un bărbat de 52 de ani, provocându-i răni grave în spate. Agresiunea s-a petrecut  în zona blocurilor Z, din apropierea Gradinii Publice.

Din primele informații, conflictul dintre cei doi a izbucnit pe fondul unor răfuieli mai vechi. O ceartă între ei ar fi avut loc și aseară, iar dimineață, când s-au revăzut s-au luat la bătaie.

Martorii spun că, în momentul în care s-a văzut plin de sânge, tânărul înjunghiat a încercat să sune la 112, dar puterile l-au lăsat, așa încât nu a mai putut utiliza telefonul. Un prieten al său, care asistat, se pare, la scenă, a apelat serviciul de urgență, după care a încercat să-i acorde primul ajutor, legându-i rănile cu niște cârpe.

La fața locului au sosit echipajele de la SMURD și Ambulanță. Tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, primele investigații arătând că rănile sunt destul de grave.

”Pacientul prezintă o plagă înjunghiată dorsală paravertebrală, o plagă suprascapulară stângă și hidropneumotorax stâng. Este conștient și stabil hemodinamic, fiind internat la ATI”, ne-a declarat Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

Practic, vârful cuțitului i-a perforat pleura, ceea ce a făcut ca plămânii să-i fie inundați cu lichid (sânge). Vom reveni cu amănunte.

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: