Home / Invatamant / Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției 2019 a Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad, va fi, din toamnă, studentă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca.

Eleva din Bogdănești a absolvit liceul cu media 9,70 și a fost admisă la facultate fără examen, datorită rezultatului excelent obținut la Olimpiada Națională de Psihologie. Câștigarea premiului I la această olimpiadă a propulsat-o în fruntea listei celor admiși cu media 10. Alice nu știe, deocamdată, dacă va opta pentru o carieră didactică, dar este hotărâtă să aprofundeze cât mai mult psihologia, acest domeniu fascinant.

Victoria Alexandreanu, șefa de promoție a Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza”, cu media 9.24, va studia la profilul Finanțe și bănci, în Anglia. Aceasta declarase reporterului Est News, la finalul anului școlar, că va aplica la o universitate din Anglia, deoarece acolo are un unchi la care mergea în vacanțe pentru practică în domeniul pe care dorește să-l urmeze. Victoria este din Republica Moldova și speră să ajungă un finanțist valoros. (M.N.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

Caz unic în județul Vaslui: o elevă din Bârlad a terminat liceul ca șefă de promoție, dar a ”picat” la Bacalaureat

Când emoțiile și aberațiile din ...

%d blogeri au apreciat: