Home / Social / Accident cu trei răniți la Vulturești, după impactul a două mașini

Accident cu trei răniți la Vulturești, după impactul a două mașini

Trei persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui după ce două mașini au intrat în coliziune pe raza localității Vulturești, de pe drumul național DN 15D. Ca o posibilă cauză a accidentului a fost nepăstrarea distanței neregulamentare în mers de către unul din șoferi în momentul în care celălalt conducător auto a încercat să părăsească șoseaua spre stânga.

Luni, o zi nefastă pentru mai mulți șoferi care au circulat pe șoselele din județ. Este și cazul a doi conducători auto din Dumești și Vulturești, care au fost implicați într-un accident pe raza comunei Vulturești, de pe drumul național DN 15D. Unul din șoferi, un bătrân de 67 de ani, a intenționat să părăsească șoseaua spre stânga, moment în care mașina sa a fost lovită în spate de un alt autoturism condus de un bărbat de 51 de ani. În urma impactului, șoferul mașinii care nu a păstrat distanța regulamentară a fost rănit, la fel ca și doi pasageri din autoturismul lovit, în vârstă de 72, respectiv 66 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcoolscop, rezultatul indicat fiind negativ. Cercetările vor fi continuate pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a petrecut accidentul”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

Noul termen de începere a lucrărilor la drumul strategic este luna octombrie 2019

Proiectarea drumului strategic de la ...

%d blogeri au apreciat: