Home / Social / Bârlădeanul care și-a plătit impozitul de două ori, ignorat de Primărie

Bârlădeanul care și-a plătit impozitul de două ori, ignorat de Primărie

Vasile Obreja, bârlădeanul care a plătit de două ori impozitul pentru apartament, așteaptă și acum să-și recupereze banii, dar Primăria nu îl ia în seamă. Povestea acestuia a fost prezentată în ziarul Est News. (http://estnews.ro/2019/07/22/chinul-unui-contribuabil-barladean-cu-chitantele-in-mana-nu-si-poate-recupera-banii-de-impozit-pe-care-primaria-i-a-incasat-de-doua-ori/)

Contribuabilul bârlădean, căruia Primăria îi reproșează că nu a declarat la timp că este proprietarul unui nou apartament, așteaptă și acum răspunsul la ultima adresă trimisă la Primărie. Reprezentanții Primăriei spun însă că au trimis răspunsul în termenul legal.

„Primăria minte cu nerușinare. Cum de am primit răspunsurile la celelalte adrese și tocmai la ultima nu am mai primit nimic? Este sesizarea pe care am făcut-o domnului Liviu Angheluță, directorul economic al Primăriei. Nu mi-au trimis nici un răspuns. Să nu mai mintă! Am întrebat poștașul și mi-a spus că nu are nici un plic pentru mine. Cred că și-au dat seama de greșeală și nu au ce să mai comenteze. În altă ordine de idei, vreau să le reamintesc domnilor de la Primărie că tranzacția s-a făcut între două persoane – vânzător și cumpărător. De ce în toată povestea asta mă scot pe mine vinovat și nu au nimic de reproșat persoanei de la care am cumpărat apartamentul și în contul căreia, de fapt, au ajuns banii plătiți de mine, așa cum rezultă din chitanțele pe care le am. Situația nu va rămâne așa. Nu sunt singurul care a fost păcălit de Primărie, sunt și alți bârlădeni care au plătit impozitul pentru casă și s-au trezit datori, chiar dacă aveau dovada, chitanțele emise de la Taxe și Impozite. Am înțeles că un funcționar de la Taxe și Impozite i-a spus unui cetățean că nu și-a plătit impozitul, cu toate că omul a prezentat chitanța, care era semnată, culmea, chiar de acel funcționar. Este inadmisibil”, ne-a declarat Vasile Obreja.

Cu toate acestea, bărbatul spune că a trimis recent o nouă solicitare, de această dată chiar primarului, ca o ultimă încercare de a-și găsi dreptatea și de a-și recupera cei 500 de lei, pe care i-a plătit degeaba. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Trenul cu locomotivă tricoloră va fi întâmpinat și în acest an de bârlădeni

Trenul Unirii va sosi și astăzi ...

Sponsorizare de 10.000 lei pentru CSC nr.2 Bârlad

Lăudabil! Curtea Complexului de Servicii Comunitare ...

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: