Home / Social / Un bărbat a murit și altul este rănit, după ce au fost loviți de fulger

Un bărbat a murit și altul este rănit, după ce au fost loviți de fulger

Un bărbat a murit și unul a ajuns în stare gravă la spital după ce au fost loviți de fulger în cursul dimineții de vineri în timp ce se aflau pe o casă din localitatea Popeni. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. 
Tragedie la Popeni, vineri dimineață.  Un bărbat de 43 de ani a murit lovit de fulger în timp ce făcea lucrări de reparații pe acoperișul unei case.iar  un alt bărbat, de 40 de ani, cu care acesta muncea pe acoperiș, a fost grav rănit, din aceeași pricină.
“Ambele persoane au căzut de pe casă după ce au fost lovite de fulger. Pentru prima victimă, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul, în timp ce al doilea bărbat a suferit arsuri pe aproximativ o treime din suprafața corpului, fiind transportat la Spitalul de Urgență Bârlad”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.
Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Peste 5.700 de beneficiari de ajutoare de lemne pentru încălzirea locuinței în această iarnă în județ

Peste 5.700 de familii ori ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

126 de bolnavi infectați cu HIV/SIDA sunt tratați în spitalele din Vaslui și Bârlad

de Dănuț CIOBANU În județul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: