Home / Social / Un bărbat a murit și altul este rănit, după ce au fost loviți de fulger

Un bărbat a murit și altul este rănit, după ce au fost loviți de fulger

Un bărbat a murit și unul a ajuns în stare gravă la spital după ce au fost loviți de fulger în cursul dimineții de vineri în timp ce se aflau pe o casă din localitatea Popeni. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. 
Tragedie la Popeni, vineri dimineață.  Un bărbat de 43 de ani a murit lovit de fulger în timp ce făcea lucrări de reparații pe acoperișul unei case.iar  un alt bărbat, de 40 de ani, cu care acesta muncea pe acoperiș, a fost grav rănit, din aceeași pricină.
“Ambele persoane au căzut de pe casă după ce au fost lovite de fulger. Pentru prima victimă, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul, în timp ce al doilea bărbat a suferit arsuri pe aproximativ o treime din suprafața corpului, fiind transportat la Spitalul de Urgență Bârlad”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.
Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Trafic infernal pe străzile din Bârlad

Mașini bară la bară, ca ...

712 asistenți maternali trebuie să restituie Protecției Copilului Vaslui peste 2 milioane lei

de Dănuț CIOBANU 712 asistenți ...

Șoseaua de centură a municipiului Vaslui intră în proiectare

de Dănuț CIOBANU Proiectanții vor ...

%d blogeri au apreciat: