Home / Social / Cumplit! Crimă urmată de sinucidere la Albești

Cumplit! Crimă urmată de sinucidere la Albești

Orbit de bautura, un barbat de 61 de ani din comuna Albesti si-a ucis concubina si apoi si a pus capat zilelor. Fiica femeii a descoperit grozavia, in toiul noptii si a anuntat politia. Medicii de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru cei doi si au constatat decesul.

“O femeie a sunat la 112 si a anuntat ca si-a gasit mama plina de sange, iar pe concubinul acesteia cu o plaga injunghiata in piept. A spus, de asemenea, ca niciunul dintre ei nu reacționează. La caz a ajuns echipajul TIM, care a constat decesul celor doua victime”, a declarat dr. Mariana Nitoi Dohotariu, directorul medical al SAJ Vaslui.
Criminalistii au impanzit zona si, din primele concluzii, s-ar parea cu bărbatul a omorat-o pe iubita lui cu mai multe lovituri de cutit si apoi si-a înfipt lama in inima. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist din cadrul Pachetului de pe langa Tribunalul Vaslui.
Satenii spun ca era de asteptat sa se întâmple o nenorocire, întrucât nu era zi in care cei doi sa nu consume alcool si sa nu se certe. Mai mult decat atat, spun vecinii, si gelozia era un motiv de scandal între ei, intrucat femeia il acuza ca ii face ochi dulci fiicei sale. Cei doi erau impreuna de aproximativ un an de zile. (Daniel MICU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Zeci de legumicultori vasluieni și-au vândut roșiile în piețele din județ

Legumicultorii vasluieni au început să ...

Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Bârlădeni, au apărut brazii în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: