Home / Social / Tânăr salvat de la moarte în ultimul moment, după ce s-a spânzurat în fânar

Tânăr salvat de la moarte în ultimul moment, după ce s-a spânzurat în fânar

Un tânăr de 33 de ani, din Ferești, a fost salvat în ultimul moment de la moarte de doi consăteni de-ai săi care l-au observat când și-a dat drumul în ștreang într-un fânar. Găsit mai mult mort decât viu de echipajul de terapie intensivă mobilă, fereșteanul a fost readus la viață, însă transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Doar câteva clipe au lipsit unui tânăr să-și ducă la capăt intenția sa sinucigașă. Însă, fereșteanul a fost observat la timp de doi consăteni de-ai săi atunci când și-a dat drumul în ștreang în vârful unui fânar din propria gospodărie. Bărbații au alergat și s-au urcat în fânar, dându-l jos pe tânăr, salvându-i astfel viața. Ulterior, aceștia au cerut ajutorul cadrelor medicale la numărul de urgență 112.

Victima a fost găsită cu puls foarte slab de către echipajul de terapie intensivă mobilă. Cadrele medicale au reușit să-i restabilească activitatea cardiacă, însă starea pacientului a rămas una gravă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Preluat de ambulanța SMURD, tânărul a fost transportat în comă la Spitalul Județean de Ugență Vaslui, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Copil de 8 ani, rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele

Un copil de 8 ani ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

Întreruperile de curent continuă în județul Vaslui. Vezi ce localități vor fi afectate în această săptămână

Săptămâna aceasta curentul electric este ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: