Home / Social / Bărbat de 70 de ani din Stănilești, dus în stare gravă la spital după ce i-a explodat cazanul cu țuică

Bărbat de 70 de ani din Stănilești, dus în stare gravă la spital după ce i-a explodat cazanul cu țuică

Un bărbat de 70 de ani, din localitatea Stănilești, a ajuns în stare gravă la spital după ce i-a explodat cazanul cu țuică în timp ce fierbea borhotul în propria gospodărie. O primă evaluare a echipajului medical indică arsuri pe cel puțin o treime din suprafața corporală, fiindu-i afectate în special picioarele.

Accident casnic grav în Stănilești, acolo unde un bătrân a fost la un pas de a-și pierde viața după ce un cazan cu țuică a explodat în timp ce-și pregătea tăria pentru sezonul rece. Bărbatul de 70 de ani pregătea rachiul, moment în care recipientul sub presiune a cedat, împrăștiind din borhotul aflat în interior. Aflat în preajma cazanului, bătrânul a fost împroșcat pe partea inferioară a corpului. Mai mult decât atât, pantalonii bărbatului au luat foc, provocându-i leziuni grave.

Victima a suferit arsuri pe aproximativ o treime din suprafața corporală. I-au fost afectate în special membrele inferioare, luându-i foc și pantalonii cu care era îmbrăcat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Bărbatul de 70 de ani din Stănilești a fost preluat de un echipaj medical al SMURD și transportat la Spitalul Municipal Huși. În funcție de evoluția stării sale de sănătate, ar putea fi transferat la un spital de arși din Iași sau București. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

Vasluienii din mediul rural își pun pirostriile mai devreme decât cei de la oraș

Concluzia vine în urma unei ...

%d blogeri au apreciat: