Home / Social / ULTIMA ORĂ Doi adolescenți transportați la Urgențe, după ce un copac din zona unde Rulmenți Bârlad face defrișări s-a prăbușit peste ei

ULTIMA ORĂ Doi adolescenți transportați la Urgențe, după ce un copac din zona unde Rulmenți Bârlad face defrișări s-a prăbușit peste ei

Accident cumplit în această dimineață la Bârlad, în  apropiere de Strand, acolo unde SC Rulmenți SA face defrișări: doi adolescenți, de 13, respectiv 14 ani, au fost răniți destul de grav la cap și în zona toracelui, după ce unul dintre copacii pe care muncitorii tocmai îl tăiau s-a prăbușit peste ei.

Precizăm că perimetrul este proprietatea SC Rulmenți SA, însă nu era semnalizat sau protejat, oricine putând circula prin zonă.

Copiii, care se îndreptau spre terenul de sport al CSS, unde erau așteptați la antrenament de fotbal, au fost puși la pământ de greutatea arborelui, într-o clipă.

Echipajele medicale ajunse la fața locului i-au transportat pe adolescenții răniți la Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului ”Elena Beldiman” Barlad.

”Unul dintre băieți, cel de 14 ani, este ceva mai grav. El nu era conștient în momentul în care a fost adus. Prezenta o plagă contuză parietală destul de mare – adică o rană la cap –  și traumatism toraco-abdominal. Ulterior, a devenit conștient, iar în aceste momente se află la investigații, la computerul tomograf. Celălalt băiat, de 13 ani, a fost adus conștient, cu traumatism toracic”, ne-a declarat Cristina Sârbu, directorul de îngrijiri medicale din cadrul spitalului bârlădean.

În urma investigațiilor CT, medicii au constatat că ambii minori au suferit traumatisme cranio-cerebrale și contuzii de bazin. S-a luat decizia ca amândoi să fie transportați la Iași, la o unitate medicală de specialitate. Copiii vor fi transportați cu un elicopter SMURD, respectiv cu o ambulanță.

About Simona Vasile

x

Check Also

Daune plătite de 16.240 lei, prin polițele de asigurare obligatorie a locuinței

La sfârșitul lunii august 2019, ...

Parcul de joacă din zona Crolux – Bârlad intră în proces de modernizare

Locul de joacă pentru copii ...

Bătrân din Bogdănești, lovit de o mașină după ce a încercat să traverseze strada fără să se asigure

Un bărbat de 72 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: