Home / Social / ULTIMA ORĂ Doi adolescenți transportați la Urgențe, după ce un copac din zona unde Rulmenți Bârlad face defrișări s-a prăbușit peste ei

ULTIMA ORĂ Doi adolescenți transportați la Urgențe, după ce un copac din zona unde Rulmenți Bârlad face defrișări s-a prăbușit peste ei

Accident cumplit în această dimineață la Bârlad, în  apropiere de Strand, acolo unde SC Rulmenți SA face defrișări: doi adolescenți, de 13, respectiv 14 ani, au fost răniți destul de grav la cap și în zona toracelui, după ce unul dintre copacii pe care muncitorii tocmai îl tăiau s-a prăbușit peste ei.

Precizăm că perimetrul este proprietatea SC Rulmenți SA, însă nu era semnalizat sau protejat, oricine putând circula prin zonă.

Copiii, care se îndreptau spre terenul de sport al CSS, unde erau așteptați la antrenament de fotbal, au fost puși la pământ de greutatea arborelui, într-o clipă.

Echipajele medicale ajunse la fața locului i-au transportat pe adolescenții răniți la Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului ”Elena Beldiman” Barlad.

”Unul dintre băieți, cel de 14 ani, este ceva mai grav. El nu era conștient în momentul în care a fost adus. Prezenta o plagă contuză parietală destul de mare – adică o rană la cap –  și traumatism toraco-abdominal. Ulterior, a devenit conștient, iar în aceste momente se află la investigații, la computerul tomograf. Celălalt băiat, de 13 ani, a fost adus conștient, cu traumatism toracic”, ne-a declarat Cristina Sârbu, directorul de îngrijiri medicale din cadrul spitalului bârlădean.

În urma investigațiilor CT, medicii au constatat că ambii minori au suferit traumatisme cranio-cerebrale și contuzii de bazin. S-a luat decizia ca amândoi să fie transportați la Iași, la o unitate medicală de specialitate. Copiii vor fi transportați cu un elicopter SMURD, respectiv cu o ambulanță.

About Simona Vasile

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: