Home / Social / Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care efectuează dezinsecția în oraș le-a dar ”deșteptarea” în creierii nopților, pe tot parcursul verii, pot dormi liniștiți până luni: elicopterul s-a stricat!

Compania de Utilități Publice (CUP) a anunțat că, din motive tehnice, activitatea de dezinsecție pe cale aeriană a fost reprogramată pentru luni dimineața, între orele 05.00 și 09.00.

E adevărat, s-a stricat elicopterul și nu vom mai face dezinsecție timp de câteva zile. Se mai întâmplă. În funcție de condițiile meteorologice, lucrările vor fi reprogramate la interval de 24 ore, a declarat, pentru Est News, Adrian Bobeică, directorul CUP S Bârlad.

Conducerea CUP atrage din nou atenția crescătorilor de albine și pasionaților de sericicultură să ia măsuri de protejare, deoarece insecticidele utilizate pot fi periculoase pentru familiile de albine și viermii de mătase.

De precizat că insecticidul folosit este soluție SOLFAC TRIO EC 200 – dizolvată. Acțiunile de dezinsecție în Bârlad vor continua până în luna septembrie, inclusiv. (S.M.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

Somaj tehnic în timpul stării de urgență

În timpul stării de urgență salariații pot fi trimiși ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: