Home / Administratie / CL Vaslui aprobă regulamentul pentru pista de role: accesul la distracție este gratuit

CL Vaslui aprobă regulamentul pentru pista de role: accesul la distracție este gratuit

Consiliul Local (CL) Vaslui va aproba în această săptămână regulamentul de funcționare a pistei pentru skateboarding și role.

Potrivit proiectului de hotărâre, accesul publicului în interiorul pistei este gratuit. Cu acordul prealabil al administratorului pistei, aceasta poate găzdui organizarea unor evenimente, cursuri sau competiții de profil, de către ONG-uri sau persoane juridice. Perioada de funcționare a pistei este următoarea: 1 mai – 31 octombrie: orele 10.00 – 21.00; 1 noiembrie – 30 aprilie: orele 10.00 – 19.00. Programul de funcționare poate fi modificat în funcție de condițiile meteorologice, precum și în cazul organizării unor evenimente, concursuri sau competiții. Utilizarea echipamentului de protecție este obligatorie și se compune din cască de protecție; o pereche apărătoare de mâini; o pereche de cotiere; o pereche de genunchiere. Vârsta minimă a utilizatorilor este de 6 ani. Minorii cu vârsta între 6 – 14 ani vor fi obligatoriu însoțiți de un adult.

Primăria Vaslui a promis că în septembrie pista va fi inaugurată, iar copiii vor putea să meargă să se dea cu rolele.

Contractul de execuție a fost câștigat de SC Consprest SA Vaslui, iar din cursul lunii septembrie 2018 s-au început lucrările la parcul pentru role. Pista se construiește în zona Teatrului de Vară, lângă sala de sport a Liceului Sportiv. Zona special amenajată este asemenea unui traseu prevăzut cu rampe și obstacole specifice și spații cu diferite grade de dificultate. Conform devizului general întocmit de proiectant, valoarea obiectivului de investiții este de 852.397 lei (cu TVA). (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Viticultorii vasluieni au o recoltă de 10 tone de struguri de vin la hectar

Viticultorii din județul Vaslui au ...

(VIDEO)Câinii din Perieni, capturați pe banii bârlădenilor

Acuzații grave aduse de președinta ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: