Home / Social / UPDATE Bărbatul din Pogana, dat dispărut de familie, a revenit la domiciliu

UPDATE Bărbatul din Pogana, dat dispărut de familie, a revenit la domiciliu

UPDATE În cursul zilei de astăzi, bărbatul de 45 de ani, din comuna Pogana, pe care familia îl dăduse dispărut, a revenit la domiciliu. Omul venise la Bârlad pentru rezolvarea unor probleme personale.

Ore întregi sub tensiune pentru o femeie și fiicele sale, după ce soțul ei a intrat parcă în pământ. Constantin (Tică) Toporaș, în vârstă de 45 de ani, a dispărut pur și simplu din casa lor situată în satul Cârjoani, comuna Pogana. De duminică seară nimeni nu l-a mai văzut, iar apelurile telefonice disperate ale familiei se lovesc de căsuța vocală care răspunde în locul bărbatului.

Duminică, în jurul orelor 22.00, soția a plecat la mama ei, care locuiește în același sat, pentru a rămâne peste noapte, întrucât bătrâna nu se simțea foarte bine. A doua zi, când s-a întors acasă, bărbatul nu mai era.

Alarmată la gândul că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, familia a sunat la 112 și a anunțat dispariția. Polițiștii din comună au început să facă verificări. Nici vecinii, nici cunoscuții nu l-au văzut pe Tică Toporaș ieșind din curtea sa.

Familia nu știe nici măcar cu ce era omul îmbrăcat când a plecat. Și-au dat seama doar că s-a încălțat cu niște adidași negri.

Soții Toporaș locuiesc de mai multă vreme în Anglia, împreună cu fiicele lor. Ca în fiecare vară, s-au întors în locurile natale pentru a-și petrece vacanța. Sunt o familie normală, unită și muncitoare.

Fiica cea mică a lui Constantin Toporaș ne-a contactat la redacție pentru a ne solicita să scriem un articol despre dispariția tatălui, gândind că în acest fel va afla reuși să obțină cât mai repede vreo veste despre el.

Fata este foarte speriată și cumplit de îngrijorată, cu atât mai mult cu cât, spune ea, tatăl nu a plecat niciodată de acasă fără a lăsa vorbă și, cu atât mai puțin nu s-a întâmplat să-și închidă telefonul.

”Nu avem nicio bănuială, nicio idee despre locul unde s-ar fi putut duce. A plecat fără bani la el. Am luat legătura cu șoferul microbuzului care trece prin satul nostru. Nu a urcat în microbuz. L-am contactat și pe șoferul de taxi pe care obișnuia el să-l cheme când avea nevoie să meargă undeva. Nu l-a văzut nici el. E de neînțeles…”, ne-a spus fiica bărbatului.

Familia îi roagă pe toți cei care îl cunosc și pot da o cât de neînsemnată informație să o contacteze. Constantin Toporaș are părul șaten, ochi albaștri și înălțimea de 1,84 m.

”Sesizarea privind dispariția persoanei a fost făcută la 112. Polițiștii din comună s-au deplasat pentru a sta de vorbă cu familia. Se strâng date care să-i conducă pe colegii mei la o concluzie, dacă într-adevăr, au de a face cu un caz de dispariție a unei persoane sau dacă bărbatul nu vrea să răspundă la telefon”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Patinoarul din Parcul Copou Vaslui își deschide porțile sâmbătă. Intrarea va fi liberă pe durata întregului sezon

Patinoarul din Parcul Copou al ...

Primăria Vaslui a premiat sute de mici artiști și profesori de la școlile din oraș

Sute de elevi și profesori ...

Locuitori din Hoceni și Șuletea au venit la Bârlad să doneze sânge

Douăzeci de locuitori ai comunei ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: