Home / Sport / S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 august, pe terenul de sport al Liceului Tehnologic ”Ion Mincu” din Vaslui, are loc Turneul Final al Campionatului de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne – ediția 2019.

Este pentru prima oară, în istoria acestei competiții, când turneul final se desfășoară in județul Vaslui.

„După mai multe etape eliminatorii în care au participat 88 de echipe (peste 1200 de fotbalisti legitimați) din cadrul tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, la Turneul Final al Campionatului de Minifotbal al MAI – ediția 2019 s-au calificat opt echipe, cu peste 120 de sportivi reprezentând Inspectoratele de Poliție Județene Alba, Buzău, Gorj, Sibiu și Vrancea, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Sector 6, precum și Inspectoratele pentru Situații de Urgență Maramureș și Călărași”, a transmis conducerea IPJ Vaslui prin intermediul unui comunicat de presă.

Competiția este organizată de Biroul de Coordonare Activități Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vaslui, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” al Județului Vaslui și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

La festivitatea de deschidere a turneului au mai participat reprezentanți ai autorităților publice locale, precum și reprezentanți ai Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: