Home / Justitie / Bâlcenii au fost luați la bani mărunți de polițiști

Bâlcenii au fost luați la bani mărunți de polițiști

Polițiștii vasluieni au acționat în cursul zilei de 28 august, pe raza municipiului Bârlad, în vederea prevenirii, descoperirii și combaterii faptelor ilicite de comerț.

Miercuri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au desfășurat, cu ocazia organizării bâlciului anual din municipiul Bârlad, o acțiune de verificare a activității agenților economici și persoanelor fizice, în vederea prevenirii, descoperirii și combaterii evaziunii fiscale și a altor forme ale criminalității economico-financiare.

“Cu ocazia activităților desfășurate au fost legitimate 50 de persoane și verificați peste 40 de agenți economici. Au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.500 lei, fiind ridicate în vederea confiscării mai multe bunuri de uz casnic și jucării”, a declarat într-un comunicat de presă, conducerea IPJ Vaslui.

De asemenea, polițiștii au constatat 1 infracțiune de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării peste 200 articole de îmbrăcăminte, prejudiciul fiind aproximat la suma de 74.000 lei. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: