Home / Social / Fetiță de 4 ani, dusă în stare gravă la spital, cu fractură la o mână și cu fața rănită, după ce a căzut în curte

Fetiță de 4 ani, dusă în stare gravă la spital, cu fractură la o mână și cu fața rănită, după ce a căzut în curte

O fetiță de patru ani a ajuns la spital, joi, cu o ambulanță SMURD după ce a căzut în curtea locuinței din Miclești în timp ce se juca. O primă evaluare făcută de echipajul medical de prim-ajutor indica o fractură de braț și traumatism cranio-facial.

Joaca unui copil din Miclești s-a încheiat într-un mod cât se poate de neplăcut. Și asta după ce, în timp ce alerga prin curtea locuinței, s-a împiedicat și a căzut pe suprafața betonată. La strigătele de durere ale fetiței, părinții acesteia au reacționat imediat și au sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutorul unor cadre medicale.

La caz a fost alocată o ambulanță de prim-ajutor, care a găsit-o pe minoră cu leziuni la nivelul feței și a unei mâini. În urma evaluărilor, s-a constatat că micuța avea o fractură de braț și un traumatism cranio-facial”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

După primirea îngrijirilor medicale la fața locului, fetița a fost transportată cu ambulanța SMURD la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a rămas internată. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: