Home » Justitie » Două femei rănite în urma unui accident petrecut la o trecere de pietoni din Vaslui

Două femei rănite în urma unui accident petrecut la o trecere de pietoni din Vaslui

Două femei au ajuns la spital, duminică, în urma unui accident petrecut în zona trecerii de pietoni din fața Liceului cu Program Sportiv Vaslui. Una din victime a fost lovită pe zebră de o mașină care oprise la trecerea de pietoni, însă care a fost împinsă din spate de un alt autoturism. 
Accident cu două victime pe bulevardul Ștefan cel Mare din Vaslui, în zona Liceului cu Program Sportiv. Un autoturism condus de un tânăr de 38 de ani a oprit regulamentar la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unei femei de 49 de ani angajată în traversarea străzii. Însă, în acel moment, mașina a fost lovită din spate de un autoturism șofat de un tânăr de 26 de ani. În urma impactului, autoturismul oprit înaintea zebrei a fost împins peste femeia de 49 de ani.
„În urma accidentului, persoana angajată în traversarea străzii a fost rănită, la fel ca și o pasageră de 19 ani aflat în autoturismul care a produs impactul. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgenta Vaslui”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.
Polițiștii Biroului Rutier Vaslui au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: