Home / Social / O bârlădeancă mușcată de câine, indignată că medicii nu i-au făcut testare la vaccinul antirabic, se plânge de dureri de mușchi și de oase

O bârlădeancă mușcată de câine, indignată că medicii nu i-au făcut testare la vaccinul antirabic, se plânge de dureri de mușchi și de oase

La două zile de când i s-a administrat vaccinul antirabic și antitetanos, o bârlădeancă se teme pentru sănătatea ei, după ce a început să se simtă tot mai rău.

Femeia se plânge de dureri mari articulare și musculare, și crede că a făcut una dintre reacțiile alergice la serul antirabic, pentru care medicii nu i-au făcut testarea prealabilă.

Indignată, tânăra a mers la Secția de Boli Infecțioase, pentru a discuta cu medicul despre simptomele urâte pe care le are, dar i s-a reproșat că ar fi trebuit să vină mai devreme, imediat ce au început să o doară mâinile și picioarele.

„ Am intrat în panică din cauza durerilor care au apărut după două doze de vaccin antirabic și m-am agitat și mai mult după ce am citit prospectul serului. Mi-e frică să nu paralizez, pentru că unul dintre efectele adverse este și acesta. Am mers la Secția de Boli Infecțioase și mi s-au prescris niște pastile pentru alergie, dar nu mi-au spus de ce. Nu mi-au făcut testare înainte de vaccinare. Nici la CPU, nici la Infecțioase. Eu cred că era normal să mi se facă testare, așa am învățat din cursurile pe care le urmez. Acum, ce să mai zic? Stau cu frica să nu mi se întâmple nimic rău.”, ne-a declarat femeia înspăimântată.

Bârlădeanca a fost mușcată de un câine necunoscut, pe 25 august, chiar în curtea Liceului „Mihai Eminescu”, liceu în care funcționează Școala Postliceală de asistente FEG.

Femeia este cursantă la această școală și a vrut să vadă rezultatele din sesiune, când, la avizier, a fost atacată de la spate de un câine.

„De regulă mă feresc cu geanta de câini. Sunt foarte mulți în curtea liceului, m-am uitat și de data asta, dar nu am văzut nici unul. A apărut din senin și m-a mușcat, m-a agățat de gambă. I-am spus portarului că nu e normal să existe atâția câini și mi-a răspuns că trebuia să-l anunț când vreau să intru sau să ies pe poartă, pentru a mă însoți personal. Incredibil!”, a mai adăugat victima patrupedului.

Femeia a mers la farmacie să-și ia medicamentele pentru alergie și câteva pastile de durere, și așteaptă cu frică rezultatele analizelor de sânge, pentru a vedea care este cauza durerilor insuportabile de oase și de mușchi. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: