Home » Social » Două femei, mamă și fiică, rănite într-un accident în intersecția de la Buhăiești

Două femei, mamă și fiică, rănite într-un accident în intersecția de la Buhăiești

O femeie de 45 de ani și mama acesteia, în vârstă de 60 de ani, au ajuns la spital, joi, după ce au intrat, cu mașina în care se aflau, într-un camion care circula regulamentar dinspre Vaslui spre Negrești. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferiței de 29 de ani, pentru vătămare corporală din culpă. 

Accident cu două victime, mamă și fiică, în controversata intersecție de la Buhăiești, dintre drumul național DN 15D și drumul județean Vaslui – Rebricea. O șoferiță de 29 de ani, din București, care venea dinspre Iași spre Vaslui pe un drum județean, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în plin în rezervorul unui autocamion care circula regulamentar dinspre Vaslui spre Negrești, pe drumul național spre Roman. 

„În urma impactului dintre cele două autovehicule, a rezultat rănirea conducătoarei auto precum și a pasagerei din dreapta sa, o femeie de 60 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță. 

Polițiștii de la Negrești au întocmit dosar penal pe numele șoferiței de 29 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*