Home » Social » Biciclist de 73 ani, lovit în plin de o autoutilitară, pentru că nu s-a asigurat la ieșirea în drumul național

Biciclist de 73 ani, lovit în plin de o autoutilitară, pentru că nu s-a asigurat la ieșirea în drumul național

Un biciclist în vârstă de 73 de ani a fost grav rănit în urma unui accident provocat la câțiva kilometri de municipiul Vaslui, de un șofer de 38 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare. În urma primelor cercetări la fața locului, polițiștii au constatat că bătrânul trântit pe asfalt a ieșit fără să se asigure în drumul național care trece prin Muntenii de Jos.

La un pas de moarte după ce nu s-a asigurat într-o intersecție din Muntenii de Jos. Este vorba de un bărbat de 73 de ani, din localitate, care a fost lovit în plin de o mașină condusă regulamentar de un șofer de 38 de ani, din Lipovăț. Aflat pe bicicletă, bătrânul nu s-a asigurat corespunzător atunci când a ieșit de pe drumul județean care vine de la Lipovăț în drumul național DN 24 Bârlad – Vaslui. Cel care a chemat în ajutor ambulanța la numărul de urgență 112 a fost chiar șoferul mașinii.

Victima accidentului a fost găsită în stare de inconștiență de către echipajul medical, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Conducătorul auto a fost testat alcoolsopic, rezultatul fiind unul negativ.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Medicii spitalului vasluian au decis transferul bătrânului la o clinică din Iași, din cauza stării grave în care se afla. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului din Lipovăț pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: