Home » Politic » Adrian Solomon, la al cincilea mandat de președinte al Organizației PSD Bârlad

Adrian Solomon, la al cincilea mandat de președinte al Organizației PSD Bârlad

Organizația PSD Bârlad și-a ales ieri conducerea! Adrian Solomon a fost reales în funcția de președinte al organizației, fiind acum la al cincilea mandat. Nici un membru nu și-a depus candidatura pentru această funcție, membrii organizației propunându-l, ieri pe Adrian Solomon, care a fost votat în unanimitate de cei 110 colegi de partid prezenți la Conferința Municipală a Organizației PSD Bârlad, desfășurată în sala mare a Cinematografului „Victoria”.

Tot în unanimitate, cu vot deschis, au fost aleși și membrii Biroului Permanent cât și cei ai Comitetului Executiv, așa cum au fost propuși. În funcția de președinte executiv a fost reales Adrian Bobeică, iar vicepreședinți ai Organizației PSD Bârlad au fost aleși cei nouă membri care au depus cereri pentru candidatură înaintea conferinței de ieri: Valeriu Costăchescu, Florin Ghenghea, Ion Filip, Marius Iamandi, Ursu Adriana, Angheluță Eduard, Traian Petcu, Andi Dumitrașc și Tiron Cristina. Secretarul Organizației este, de ieri, Ioniță Chirilă, care și-a depus în prealabil cererea de candidatură.

Prezenți în sală la alegerile pentru conducerea Organizației PSD Bârlad au fost și Dumitru Buzatu, președintele Organizației Județene PSD Vaslui, Ciprian Trifan – secretarul general al Organizației Județene a PSD, deputatul Irinel Stativă, Gabriela Crețu – senator și Alexandru Galiță, secretarul CNSLR „Frăția”, Filiala Vaslui. De asemenea, a fost prezentă la alegerile desfășurate ieri și Mihaela Hușanu, președintele Tineretului ALDE din județul Vaslui.

„Avem periodic alegeri statutare și ne ținem de calendar. În această perioadă se organizează alegeri în toate comunele județului și, iată, a venit și rândul Organizației PSD Bârlad pentru a-și alege o nouă conducere. Le mulțumesc tuturor colegilor mei de partid pentru încrederea acordată, pentru faptul că mi-au oferit din nou onoarea de a conduce Organizația PSD Bârlad. Îi felicit pe cei care au avut curajul să se înscrie pentru anumite funcții, care înseamnă asumarea unor responsabilități pentru comunitate, înainte de toate. Sunt surprins plăcut de faptul că unii colegi au dorit să revină în conducerea Organizației și îi felicit pentru asta. Fiecare a fost liber să-și depună candidatura”, a spus Adrian Solomon la finalul Conferinței Municipale a PSD Bârlad. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: