Home » Sanatate » Tânără de 20 de ani, luată cu ambulanța din Autogara Vaslui, după ce i s-a făcut rău în timp ce aștepta autobuzul spre casă

Tânără de 20 de ani, luată cu ambulanța din Autogara Vaslui, după ce i s-a făcut rău în timp ce aștepta autobuzul spre casă

O tânără de 20 de ani a ajuns la spital, luni după-amiază, în urma unei lipotimii și a unei dureri puternice în piept suferită în timp ce aștepta în Autogara Vaslui autobuzul cu care să meargă spre casă. Cei care au sunat după ajutor la ambulanță au fost ceilalți călători aflați pe peron în zona de așteptare din autogară.

Momente de panică în Autogara Vaslui, după ce unei tinere i s-a făcut rău în timp ce aștepta pe o bancă sosirea cursei cu care să meargă spre casă. Cel mai probabil pe fondul căldurii și a oboselii, vasluianca de 20 de ani a început să simtă o durere puternică în piept, având și o stare de leșin. Speriați, ceilalți călători aflați pe bancă lângă tânără au sunat la numărul de urgență 112 și au chemat în ajutor un echipaj medical.

Paramedicii ajunși în autogară au găsit-o pe pacientă cu o stare de lipotimie, precum și o durere în piept. Echipajul medical i-a acordat primul ajutor și a reușit să o stabilizeze pe tânăra de 20 de ani”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Preluată de ambulanța SMURD, tânăra a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: