Home / Social / Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni (Murgeni) a avut „ghinionul” să se nască într-o zi de 13 și a ajuns să împlinească 103 ani.

Catinca Igescu, născută pe 13 septembrie 1916, în satul Floreni, lângă Murgeni, a fost sărbătorită duminică de către familie dar și de către primărie. Ioan Buta, edilul orașului Murgeni, împreună cu Dan Mereuță, preotul din localitate, au mers acasă la longeviva femeie și i-au înmânat o plachetă omagială, o medalie și un tort.

„ A fost o onoare pentru noi să felicităm o bătrână ajunsă la venerabila vârstă de 103 ani. M-a uimit faptul că merge pe picioarele ei, vorbește coerent și nu suferă de nicio boală. Chiar mi-a spus că se roagă la Dumnezeu și Maica Domnului să o doară și pe ea ceva. Este incredibil ca la această vârstă să nu ai dureri, să nu ai suferințe fizice, într-o lume în care boala în rândul tineretului este atât de frecventă. Sper că i-am făcut o bucurie și ei și familiei ei.”, ne-a declarat primarul Ioan Buta.

Sărbătorita are 9 copii, 8 în viață, 15 nepoți și 6 strănepoți. Bărbatul i-a murit de mult dar femeia a supraviețuit și datorită dragostei copiilor și nepoților.

Primarul Ioan Buta, a mai sărbătorit acum doi ani un bătrân din Localitatea Rai, care a împlinit atunci 100 de ani. Numărul celor care au ajuns la această vârstă s-a împuținat enorm, așa că la anul nu se șție dacă primarul va mai avea cu cine să ciocnească un pahar de șampanie. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: