Home » Social » Bărbat de 60 de ani, din Chircești, accidentat mortal pe DN 24, după ce a traversat șoseaua fără să se asigure

Bărbat de 60 de ani, din Chircești, accidentat mortal pe DN 24, după ce a traversat șoseaua fără să se asigure

Un bărbat de 60 de ani, din Chircești, și-a pierdut viața în urma unui accident petrecut pe drumul național DN 24 Vaslui – Iași, la intersecția cu drumul județean care merge spre Miclești. Victima se angajase în traversarea străzii fără să se asigure, fiind lovit în plin de o mașină condusă de un bărbat de 37 se ani, din Iași. 
Accident mortal, miercuri seară, la intersecția drumului național DN 24 cu drumul județean 244E , spre Miclești. Un bărbat de 60 de ani s-a angajat în traversarea șoselei fără să se asigure, moment în care a fost lovit de o mașină înmatriculată în București, dar condusă de un tânăr din Iași. În urma impactului, pietonul a suferit leziuni grave, în special la nivelul capului. Șoferul autoturismului implicat în accident a sunat la numărul de urgență 112 și a chemat o ambulanță. Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă ajuns la intervenție a încercat să-l salveze pe bărbatul accidentat, însă, din păcate, fără rezultat, fiind declarat decesul.
„Victima accidentului s-a angajat în traversarea șoselei fără să se asigure, fără vreo sursă de lumină asupra sa ori cu vestă reflectorizantă. Șoferul implicat în eveniment a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Chiar dacă nu a fost vinovat de producerea accidentului, șoferul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA) 

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: