Home » Social » Un șofer din Vaslui a ajuns la spital după ce a căzut victimă propriei inconștiențe

Un șofer din Vaslui a ajuns la spital după ce a căzut victimă propriei inconștiențe

Un șofer de 63 de ani a ajuns la spital, joi, cu politraumatisme după ce a făcut imprudența de a porni mașina de pe loc fără să se asigure, fiind lovit de un alt autoturism a cărei conducătoare auto nu a avut timp să evite impactul. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru vătămare corporală din culpă. 
Impact violent între două mașini în suburbia Moara Grecilor din cauza neglijenței unui șofer de 63 de ani, din Vaslui. Bărbatul a pornit de pe loc de pe banda întâi a bulevardului Ștefan cel Mare, fără a se asigura corespunzător, iar în momentul în care a ajuns cu mașina pe banda a doua a fost lovit de un alt autoturism condus regulamentar de o tânără de 35 de ani, din Chițoc. În urma impactului, șoferul vinovat a fost rănit, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.
„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind unul negativ. De asemenea, șoferii aveau documentele în regulă”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Șoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: