Home » Social » Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și 87 de ani, au ajuns cu ambulanța la spital, joi după amiază, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism în timp ce se întorceau de la policlinica din Vaslui. Accidentul s-a petrecut în intersecția din vecinătatea Curții de Conturi din cauza neacordării de prioritate. 
Neacordarea de prioritate se putea termina tragic pentru două bătrâne din județ. Și asta din cauza neacordării de prioritate a șoferului mașinii în care se aflau cele două femei, un bărbat de 67 de ani, din Vaslui. Acesta nu a acordat prioritate unui alt autoturism a cărui șofer circula regulamentar în intersecția dintre străzile Vasile Alecsandri și Mihail Kogălniceanu.
„În urma impactului dintre cele două autoturisme, doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 67 de ani au suferit leziuni, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, constantându-se că nu au consumat alcool”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Polițiștii Biroului Rutier Vaslui au întocmit dosar penal pe numele șoferului de 67 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: