Home » Justitie » Bărbat din Băcești, reținut de polițiști după ce a furat din casele unor consăteni bunuri în valoare de 18.000 de lei

Bărbat din Băcești, reținut de polițiști după ce a furat din casele unor consăteni bunuri în valoare de 18.000 de lei

Polițiștii vasluieni au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 20 ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în lunile august și septembrie, individul a pătruns prin efracție, folosind o cheie potrivită, în interiorul a două  locuințe de pe raza comunei Băcești. A reușit să sustragă mai multe bijuterii, băuturi alcoolice și unelte de construcție. Prejudiciul stabilit prin comiterea faptelor este de aproximativ 18.000 lei.

Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate, polițiștii au reușit să recupereze bunuri în valoare de peste 10.000 lei, care au fost restituite persoanelor vătămate.

„Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în ziua de 22.09.2019, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Vaslui. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: