Home » Social » (VIDEO) Cum a reușit un șofer din Popeni să astupe, fără să vrea, gropile de pe o importantă arteră rutieră din Bârlad

(VIDEO) Cum a reușit un șofer din Popeni să astupe, fără să vrea, gropile de pe o importantă arteră rutieră din Bârlad

Un șofer de camion, din localitatea Popeni, comuna Zorleni, a făcut, în doar câteva minute, un lucru pe care autoritățile locale nu-l reușesc de ani de zile: a astupat gropile și denivelările de pe strada Vasile Pârvan, una dintre cele mai importante artere rutiere ale orașului, pe care se desfășoară traficul greu.

E drept, conducătorul auto nu a avut în intenție acest lucru. Practic, sute de kilograme de spărtură de cărămidă, pe care o transporta cu camionul, s-au revărsat din remorcă, făcând dâră pe o distanță considerabilă pe strada Vasile Pârvan. Șoferul, care se îndrepta dinspre zona industrială a Bârladului în direcția opusă, nu a înțeles deloc care este motivul pentru care trecătorii îi fac semne disperate. S-a lămurit imediat după ce a remarcat, în oglinda retrovizoare, drumul pavat cu moloz ce i se deslușea printre nori de praf, în urma sa.

Între timp, un localnic a sunat la 112 pentru a sesiza pocinogul, așa că șoferul neatent a trebuit să dea socoteală echipajelor de poliție sosite la fața locului. Polițiștii de la Circulație au informat Primăria Bârlad că are ”ceva de lucru” pe drumul public pe care îl administrează, așa că în scurt timp au sosit și utilajele de curățenie.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Lh1TZBV_6yc&w=560&h=315]

Conducătorul auto din Popeni a scăpat cu o amendă contravențională în valoare de aproximativ 1.000 de lei, potrivit informațiilor ce ne-au fost furnizate de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*