Home » Justitie » Tânără dusă cu ambulanța SMURD la spital în urma unui accident petrecut în zona centrală a Vasluiului

Tânără dusă cu ambulanța SMURD la spital în urma unui accident petrecut în zona centrală a Vasluiului

O tânără de 29 de ani a ajuns cu ambulanța la spital în urma unui accident petrecut, marți, într-o intersecție din zona centrală a municipiului Vaslui, după ce mașina în care a se afla a fost lovită de un alt autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate de trecere. Polițiștii îl vor cerceta penal pe conducătorul auto vinovat sub acuzația de vătămare corporală din culpă.

Accident cu o victimă în zona celei mai mari bănci din municipiul Vaslui, acolo unde două autoturisme au intrat în coliziune din cauza neatenției în conducere a unuia din șoferi. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani care circula pe strada Frunzelor, iar la intersecția cu artera Constantin Dobrogeanu Gherea nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire”, intrând în plin într-un Matiz condus regulamentar de un tânăr de 32 de ani. În urma impactului, o pasageră din mașina lovită a intrat cu capul în parbriz, în condițiile în care nu purta centură de siguranță.

Victima accidentului a beneficiat de îngrijiri medicale de prim-ajutor la fața locului, ulterior fiind transportată cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii de la Biroul Rutier Vaslui au deschis o anchetă la locul accidentului. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând că aceștia nu consumaseră alcool. Conducătorul auto de 44 de ani, vinovat de producerea accidentului rutier, va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: