Home » Social » Tragedie cumplită: un copil de 12 ani a murit electrocutat, după ce s-a urcat pe un stâlp de electricitate

Tragedie cumplită: un copil de 12 ani a murit electrocutat, după ce s-a urcat pe un stâlp de electricitate

Un copil de 12 ani a murit, marți seara, după ce s-a electrocutat și a căzut de pe un stâlp în orașul Negrești.  Fara sa se gandeasca la consecinte, acesta a urcat pe un stalp de electricitate si a atins cu mana un fir. Arcul electric care s-a format l-a aruncat de la mai bine de 20 de metri inaltime, sub privirile ingrozite ale celorlati copii.

Marti seara, baiatul se juca impreuna cu alti patru copii, la periferia orasului Negresti. O femeie i-a vazut in fata portii sale, cu putin timp inainte de incident. Erau foarte veseli si nimic nu prevestea ceva rau. Dupa mai putin de zece minute, a auzit strigate disperate de ajutor si a iesit sa vada ce se petrece. Unul dintre copii zacea inconstient la pamant, zdrobit, intr-o balta de sange.

Prietenii lui au povestit ca nu l-au putut convinge sa nu se urce pe stalp. In momentul in care a atins firele de medie tensiune, s-a prabusit in gol.

Doua ambulante de prim ajutor din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Podul Inalt” Vaslui au fost dirijate la caz.

”La fata locului, echipajele de prim ajutor au gasit un copil electrocutat, inconstient si cu multiple fracturi. Dupa ce a fost aplicat protocolul de resuscitare mai bine de 60 de minute, medicul a fost nevoit sa constate decesul”, , a declarat Marius Stanciu, purtatorul de cuvant al IJSU Vaslui.

In zona traieste o comunitate importanta de rromi. Necazul acesta i-a gasit uniti si foarte afectati de sfarsitul cumplit de care a avut parte bietul copil, dar si de durerea parintilor, care au nevoie acum de ajutorul tuturor pentru a-si putea inmormanta crestineste fiul.

Politistii au ramas in zona pentru cercetari. Cazul a intrat si in atentia celor de la Protectia Copilului Vaslui. (Daniel MICU)

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: